• Bez

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Värphönan skrev 2021-11-04 13:03:57 följande:
    Tempar du? Tänker att det är säkraste sättet att se att äl faktiskt skett. Annars är det ju mer en gissning din app gjort på när äl skett?
    aa jag tempar än så länge inge höjning men känns lixsom som jag borde fått utslag nu och temp höjning borde komma typ imorgon så tycker de är märkligt att jag fortfarande inte fått nå utslag än, men kanske bara är senare än normalt?
  • Bez

    Någon som vart med om att inte få ägglossning en månad? Verkar kört här, fick utslag på äl test tillslut men nu är 3 dagar sen utan minsta temp höjning och är på cb 20 av 28 cykel ?

    Har dock mycket flygningar? Får man det trots att äl uteblir?

  • Bez
    Chilins skrev 2021-11-07 10:34:02 följande:

    Nu kanske jag vågar mig tillbaka hit? jag plussade på första försöket i september, en månad senare åkte jag in akut med enorma magsmärtor som visade att ägget fastnat i en äggledare (utomkvedshavandeskap). Det blev operation där ena äggledaren togs bort och efter det tog jag paus från allt här.. längtan efter ett barn är stor och jag kunde inte läsa om alla som försökte då vi inte fick försöka. Jag skulle få en mens innan vi skulle försöka igen så det har mest varit en enda lång väntan. Nu är jag, till min stora lycka, inne på slutet av min första mens efter detta. Så nu får vi snart försöka igen! Jag måste börja om med att ?tracka? min cykel men jag är så glad att kroppen funkar normalt igen. Ville bara skriva av mig och säga att nu kommer jag tillbaka till er. Stor kram på er alla som aldrig ger upp


    Åh va tråkigt! Hoppas de går fort att bli gravid igen och välkommen tillbaka
  • Bez
    Pinkfloweer skrev 2021-11-08 17:55:26 följande:

    Hej alla, det var ett tag sen jag skrev nu. Om jag ska vara ärlig så har jag inte ens varit inne och läst i tråden på flera dagar för jag kännt mig så nere över min ägglossning som inte ens dök upp den här gången...fick alltså varken äl flytningar eller positivt ägglossning test denna månad, så nu har jag gått in i total hopplöshet känsla i det här, att vi aldrig kommer lyckas få ett till barn. Ursäkta bitterheten men jag är verkligen orolig nu över att det ska vara nåt fel på mig så det inte kommer funka pga ägglossning som inte ens kommit nu....hur går det för er andra ? Jag önskar så att jag kunde känna åtminstone lite hopp men jag varken kan eller vågar det längre. Vet inte ens om jag vågar ta nya ägglossningtest om det ska komma fler såna här uteblivna ägglossningar...


    Ja åh de är kämpigt inte alls kul att hela tiden gå med oron att de kanske aldrig kommer gå. Försöker tänka att de absolut flesta ändå lyckas få barn tillslut även om de kan ta tid. Sitter själv och oroar för att de inte vart nån äl den här månaden är på cd 21 av en vanligtvis 28 dagars cykel utan minsta tempohöjning .. vad jag läst och fått svar i gruppen är de heeeeelt normalt att ha ca 10 ägglossningar per år så att en-två stycken inte dyker upp ska man försöka att inte dra för stora växlar på även om jag själv sitter med samma tankar som dig.
  • Bez
    Pinkfloweer skrev 2021-11-08 18:54:41 följande:

    Tack för ditt svar! Usch jag lider verkligen med dig för de här orostankarna över detta är verkligen så tärande, jag har kännt mig genuint ledsen dessa dagar, sen en vän till mig berättade såklart nyss i samma veva att de väntar barn med när man själv har sådan oro över att nånsin lyckas igen. Men det känns ju betryggande iallafall det du säger att det kan vara så utan att vara nåt fel också, men när kan man ringa till gyn om det skulle fortsätta undrar jag också, gör de ens något eller måste man endå vänta till man försökt ett år ?


    Ja jag och en kompis började försöka samtida rätt dålig idé såhär i efterhand, hon är i v 17 och jag väntar fortfarande på ett plus :):) enligt va jag lästa på clearblue stod de att om man missar 3 ägglossningars i rad så ska man kolla upp de, men vet inte va vården säger. Jag hade nog ringt efter 2 eller om det blir

    Mer återkommande med tanke på att man försökt några månader redan oxå så får man väll höra om man kan komma in och kollas innan man försökt ett år
  • Bez

    NC lyckades hitta min ägglossning tillslut men har så svag tempohöjning den här månaden verkligen ingen ordentlig utan sakta sakta lite ökning varje dag? känns typ redan kört den här månaden?

    Eftersom NC flyttade om äl tusen gånger lyckades vi bara få till de en gång i nära anslutning till när den nu verkar skett?

    Vet ni om de spelar nån roll hur stor tempohöjning man får för hur enkelt ägget fäster?

  • Bez
    LJM91 skrev 2021-11-10 13:02:04 följande:

    Vet inte riktigt hur tempen är relaterad till implantationen. Har du väldigt mycket mindre tempökning än vad du brukar? Har för mig att det räcker med en höjning på 0,2 grader för att ägglossningen ska bekräftas, men kan ha fel för mig. Skicka gärna din tempkurva om du vill :)


    Ja tycker den brukar va mycket brantare än den vart den här månaden den har lixsom kämpar sig upp, är dock mycket mer ordentlig på att ta samma tid den här cykeln så kanske de påverkar. Nc satte ut äl först 5 dagar tidigare än den sen hamnade på och sen 2 dagar efter innan den hitta rätt så känns som de vart svårt att lite på hur de vart. Brukar ha en väldigt punktlig cykel annars

  • Bez

    Uppdaterar med bim då äl kom senare 

    26/8 SecretFlower (35 år, 1a försöket, 4e barnet) PLUSSAT

    28/8 Värphönan (5:e försöket efter ängel, 2:a barnet) PLUSSAT

    29/8 Sheltie (25 år, 2:a försöket, 1:a barnet) PLUSSAT

    4/9 Kiwikiwi (31 år, första försöket med första barnet) PLUSSAT

    6/9 Meemelie (32 år, första försöket med andra barnet) PLUSSAT

    11/9 hejsan91hejsan (30år, 4e försöket efter ma, första barnet) PLUSSAT

    16/9 Juli1990 (31 år, andra försöket med första barnet) PLUSSAT

    25/9 Sofgal (25 år, andra försöket, 1:a barnet) PLUSSAT

    30/9 Emmy ( 26 år första försöket första barnet)PLUSSAT

    1/10 lidhu (27 år, fjärde försöket, första barnet) PLUSSAT bim-4

    6/10 ChilliChoklad (29 år, femte försöket, första barnet) PLUSSAT BIM-4

    8/10 Hurtänktedunu (31 år, första försöket efter ma, tredje barnet) PLUSSAT

    12/10 Essie0 (30 år, första försöket, första barnet) PLUSSAT

    16/10 EIJ90 (31 år, tredje försöket, andra barnet) PLUSSAT BIM-1

    20/10 slo92 (28 år, tredje försöket,1 mf, 1a barnet) PLUSSAT

    27/10 dujagochbebisen (28 år, andra försöket med första barnet) PLUSSAT

    8/11 LJM91 (30 år, tredje försöket, första barnet)

    8/11 Sötpöl (31 år, första försöket, tredje barnet)

    8/11 Jenek18 (30 år, andra riktiga försöket med 1:a barnet) PLUSSAT BIM-1

    9/11 Sophiee92 (29 år, tredje försöket, första barnet)

    9/11 Palettjunkie (29 år, första försöket med första barnet)

    10/11 AllieP (27 år, tredje försöket med första barnet) PLUSSAT

    12/11 Evelinagra1 (22 år, sjunde försöket med första barnet)

    17/11 Emmissss (30 år, första försöket efter mf, andra barnet)

    18/11 bez (31 år fjärde försöket, första barnet)

    18/11 Dagsattskaffabarn (33 år, andra försöket, första barnet)

    20/11 BounceBambi (28 år fjärde försöket, första barnet)

    21/11 toughshit (28 år, tredje försöket, andra barnet)

    21/11 Junii91 (30 år, femte försöket, första barnet)

    25/11 Dalarna 91 (30 år, 2a försöket efter MF med första barnet)

    25/11 Wave mother (37 år, femte försöket efter ma, första barnet)

    29/11 Lövsångerska1991 (30 år, fjärde försöket med första barnet)

    29-30/11 MommyA (33år, fjärde försöket efter MF, tredje barnet)

    3/12 nomina (38 år, första försöket, första barnet)

    4/12 Beckizen (27 år, femte försöket, första barnet)

    ?/? Chilins (30 år, första försöket efter utomkvedshavandeskap med första barnet)

  • Bez
    Jenek18 skrev 2021-11-11 08:29:34 följande:

    Hej alla,

    Jag är tillbaka här. Jag fick tyvärr ett tidigt missfall. Jag plussade i söndags på BIM-1. Igår när jag vaknade reagerade jag på att temperaturen hade droppat ca 0,3 och blev orolig, tog flera testar och alla visade negativt. Igår kväll kom blödningen och nu känns det som en vanlig mens fast lite mer värk. Var så ledsen igår men idag känns det bättre, har så fint stöd från min man. Han vill vara mer involverad nu och tycker att vi ska köpa massor av ÄL-tester för att inte missa nästa ÄL. Verkligen en bergochdalbana denna vecka men hoppas att blödningen slutar snabbt och ÄL kommer igång.


    Åh va tråkigt <3 hoppas cykeln hamnar rätt snabbt så du kan plussa igen
  • Bez

    Hur känns molnvärk ni som vart med om de? Har sen igår äl+4/5 känns spänningar runt livmodern typ, ilar och typ kliar på på ett konstigt sätt.

    När jag letat symptom tidigare har jag bara känt nått liknande stundvis men nu har de vart konstant sen igår på dagen. Kan de va ett symptom?

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?