• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Willow89 skrev 2021-09-26 07:54:13 följande:

    Tack! :)

    Jag upptäckte att stickan jag testade med igår var över ett år gammal! Så ska köpa nya test dom jag kan prova med imorgon bitti.

    Även fast jag har massa symptom kollar jag hela tiden om mensen kommit! Så svårt att tro på det.


    Håller alla tummarna för att du får positivt imorgon!
  • LJM91
    LJM91 skrev 2021-09-26 07:17:13 följande:

    Testade idag, solklart negativt :( bara att invänta mensen nu och försöka igen nästa månad.


    Känner mig smått galen, men är tvungen att analysera lite ändå.. ser ni något?

  • LJM91
    lidhu skrev 2021-09-26 08:51:09 följande:

    Jag ser definitivt något!


    Ju mer jag tittar desto mer tycker jag kunna ana ett jättesvagt streck, men vågar inte tro att det är något annat än hoppfull inbillning :P borde det inte vara ett tydligt streck när testet görs på/dagen innan BIM? Väntar mens antingen idag eller imorgon.
  • LJM91

    Tack för att ni tittar, väntar någon dag och testar igen om inte mensen dyker upp. Har varit oplanerat gravid en gång tidigare och då fick jag ett solklart streck, men testade först när mensen var en vecka sen. Kanske är låghormonare, eller så var det helt enkelt inte vår tur den här månaden heller.

  • LJM91
    Malinjoh skrev 2021-09-26 08:56:05 följande:

    Är detta sant, ser jag rätt??? Kan inte tro det....


    Solklart positivt! Grattis!!
  • LJM91

    Varje gång jag går in och läser nya inlägg i tråden pirrar det lite i magen vid tanken på att det kan vara någon som har plussat, håller tummarna så mycket för oss allihop!

    Inget spår av mensen idag, återstår att se om den dyker upp imorgon. Brukar ha ganska rejäl mensvärk en eller ett par dagar innan den dyker upp, så hoppas in i det sista att den kanske inte kommer :)

  • LJM91
    Willow89 skrev 2021-09-27 05:11:30 följande:

    Var verkligen tvungen att kissa nu, så gjorde ett test. Det är nog det svagaste strecket jag sett i hela mitt liv!! Men när jag jämför med det från i förrgår är det definitivt något där. Kanske spök? Vem vet.

    Hade varit skönt att få ett solklart svar, detta är ju så frustrerande!


    Åh vad spännande!! Låter ju verkligen som att du är gravid!
  • LJM91

    Stort grattis till plussen!! Så himla kul att det blir fler och fler plus :)

    Fortfarande ingen mens i sikte för min del, men har haft ömma bröst idag så förmodligen dyker den upp imorgon. Kan såklart inte hålla mig från att testa, men det här testet ser ju skumt ut eller hur?



    En stund efter väntetiden såg det mer ut som ett vanligt test, såg väldigt negativt ut då tyvärr..

  • LJM91
    Willow89 skrev 2021-09-28 10:56:19 följande:

    Plötsligt fick jag en sjuk smärta i min vänstra ljumske, som strålade ner i benet. Gick på toaletten och mensen hade kommit!

    Så himla märkligt. Brukar alltid få mensvärk och brun spotting dagen innan, men det har jag inte fått nu. Det var klarrött direkt. Känns som något är så fel med min kropp eller i alla fall denna cykel. Är det helt omöjligt att det är en ultratidigt missfall med tanke på de svaga


    Så märkligt och tråkigt att det var mensen som kom, det verkade ju verkligen som att du var gravid. Hoppas att du får klarhet på VC idag!

    Fortfarande ingen mens för min del, är på BIM+1 eller 2. Har fortfarande mycket lätt molvärk men ingen typisk mensvärk, dock har jag fått riktigt ömma bröst igår och idag. Vågar inte hoppas med tanke på två negativa test, men ska testa igen imorgon bitti om inte mensen kommer igång idag.
  • LJM91
    hurtänktedunu skrev 2021-09-28 12:02:10 följande:

    Usch har en sån dålig dag idag. Vet inte alls varför. Känner mig allmänt nere. Vill bara sluta jobbet och gå hem snart.

    Vet inte vad det är med mig.

    Hade ju äl I helgen och har nu legat konstant i 9 dagar så nu tänkte jag att det borde vara motiverat med en dag utan idag. Så kör vi på varannan fram till bim nu nästa vecka. Men vill bara vara gravid. Speciellt då jag vet att det ska komma mycket bebisar mars och april i vår stad och jag var beräknad början på mars. Så nu känner jag att det bara måste bli ett plus nu.

    Har ju blivit gravid alla andra gånger vi gjort så här intensivt så vi håller tummarna att kroppen är med i matchen och att jag får bli beräknad i juni. Skulle vara en dröm.


    Vad trist med en sån neredag, hoppas att du mår bättre imorgon!
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?