• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    sofgal skrev 2021-09-28 14:18:17 följande:

    Jag kunde inte hålla mig, tänkte att det var lika bra att kolla än att gå och vänta och ha någon förhoppning...

    Kunde inte tro mina ögon, men jag plussade. Var tvungen att ta fler test så tog 3 från RFSU och tillsist mitt digitala. Gravid 2-3 veckor visade den. 

    Är i chock! 


    Stort grattis, vad kul att höra!!
  • LJM91
    Madelen21 skrev 2021-09-28 14:50:12 följande:

    Hej allihopa

    Tog detta test igår å det ser ju positivt ut. Pratat med en barnmorska på doktor.se idag å hon sa samma sak. Vad säger ni ?????


    Jag hade tolkat det som positivt, men ta ett digitalt om du är osäker. Grattis! :)
  • LJM91
    Willow89 skrev 2021-09-28 18:30:39 följande:

    Hann inte gå idag, var för mycket att göra på jobbet, är en helt galen period! Så på det sättet är det ju bra att jag har mycket att göra. Men också otroligt stressigt, vilket säkert påverkar mig. Ska boka in en tid så jag kan ta ut komptid.

    Håller verkligen tummarna för dig!!


    Skönt att hålla sig sysselsatt men det kan såklart lätt gå över gränsen och bli stressigt istället. Hoppas du får tillfälle att boka in en ny tid snart.

    Tack snälla för tumhållningen haha, blir ju lite mer hoppfull för varje dag mensen dröjer. Samtidigt kan det ju vara så enkelt som att ägglossningen skedde senare än NC räknade ut, min lutealfas är 15-16 dagar och imorgon blir dag 17. Så det är väl bara att vänta och se! Om det inte blev något denna månaden så blir det kanske nästa :)
  • LJM91

    Kunde inte hålla mig från att ta ett test ikväll, toknegativt :( förmodligen har väl ÄL skett ett par dagar senare än beräknat och mensen dyker nog upp snart..

  • LJM91


    Jag vågar knappt tro det, men visst sjutton är det ett streck?? Det ser ljusrosa ut i verkligheten och inte grått som ett spökstreck.. Vad tror ni?
  • LJM91
    hurtänktedunu skrev 2021-09-29 12:53:50 följande:

    Helt klart ett streck. Grattis


    Tack snälla! Känns så overkligt, ska köpa digitalt efter jobbet och testa igen. Men eftersom strecket är så svagt så kanske det inte ger utslag på ett digitalt riktigt än? Får kanske köpa två och göra ett ikväll och är det negativt så får jag göra ett till under helgen :)
  • LJM91
    hurtänktedunu skrev 2021-09-29 18:39:05 följande:

    Jag fick positivt på ett digitalt med ett svagare streck än det där. Så det får du säkert


    Fick negativt på digitalt ikväll, dock hade jag bara hållt mig i 2,5 timme så hoppas det var därför :P ska försöka slappna av och inte testa mer på ett par dagar nu och hoppas att det blir positivt. Mensen är flera dagar sen och 2,5 vecka sedan ÄL så tycker att testen borde visa rätt vid det här laget..
  • LJM91
    Willow89 skrev 2021-09-30 06:12:01 följande:

    Definitivt ett streck, spännande! :D


    Åh jag hoppas verkligen! Fick negativt på dgitalt men det var inte med morgonurin, hoppas det var därför.. Men jag oroar mig lite och har svårt att tro att det är positivt, mensen är flera dagar sen och ÄL var för 2,5 vecka sen, borde inte strecket vara mycket tydligare då och digitalt visa positivt oavsett morgonurin eller inte?
  • LJM91

    Fick en liten svagt ljusbrun flytning på pappret idag när jag torkade mig, så just nu utgår jag från att min streck var ett spökstreck och att mensen är på gång :( jag som verkligen hann få upp hoppet?

  • LJM91
    Willow89 skrev 2021-09-30 13:54:41 följande:

    Åh hoppas inte :( Känner igen mig!


    Har kommit mer ljusrosa nu så förmodligen mensen :( varför i hela friden fick jag ett ändå hyfsat tydligt streck om det inte var positivt? Är så arg på testet just nu.. känner mig snuvad, även om jag faktiskt inte vågade räkna med att jag var gravid.
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?