Svar på tråden HJÄLP, inredningstips?? Det ser så stelt och nyinflyttad ut :(
 • Anonym (Milla­)
  Tor 29 jul 15:22
  141 visningar
  67 svar
  Inlägg från Anonym (Milla) Visa alla inlägg

  HJÄLP, inredningstips?? Det ser så stelt och nyinflyttad ut :(

  Jag hade lagt ett tyg i gladare färg över sänggaveln, skaffat ett mysigt sängöverkast eller ett stort täcke med ett väl valt påslakan, satt upp bilder jag tycker om på väggarna och skaffat ett litet sängbord/hylla

 • Anonym (Milla­)
  Tor 29 jul 15:48
  #5
  Anonym (Velig) skrev 2021-07-29 15:35:55 följande:
  Tack för tipsen! Det är en väldigt varm lägenhet så inte täcke eller filt funkar ens vid fotändan. Jag har funderat på överkast med kuddar och har köpt ett fint tidigare, fast det blev avtalet vid sänggående och sedan blev det liggandes. Saknar nu förvaring så tänkte spara mig de kostnaderna. Tänkte att det kanske går att lägga krutet på belysning gardiner matta och tavlor ev spegel som jag hört förstorar rum. Och det behövs verkligen

  Om du sover med bara påslakan kan du köpa ett king size som täcker hela sängen, och välj ett som du tycker är riktigt snyggt! Men du behöver ju inte ha något täcke i om du ändå inte vill använda något. Om jag ville få rummet att se större ut hade jag tagit bort den stora svarta sänggaveln och eventuellt bytt ut den mot en ljusare och lägre gavel (som inte täcker en del av fönstret) eller bara skippat gavel helt.
 • Anonym (Milla­)
  Tor 29 jul 16:30
  #11
  Anonym (Velig) skrev 2021-07-29 16:08:51 följande:
  Fick hem sängen för några dagar sedan, från att ha haft två enkla resårmadrass utan ben och gavel så tycker jag det livar upp rummet en hel del mot vad det har varit.. en ljusare grå hade ju suttit fint, men nu är denna köpt så inget att göra vid det. Det finns kanske hopp om att liva upp rummet ändå.

  Som sagt så kan du lägga ett tyg över gaveln om du vill ändra färgen utan att det kostar skjortan. Det gör ingenting om tyget egentligen är tänkt som lakan, gardin eller annat. Bara du gillar det så kan det funka ändå.
 • Anonym (Milla­)
  Fre 30 jul 07:55
  #39

  Här är ytterligare en modell på hylla som skulle få plats bredvid sängen. www.ikea.com/se/sv/p/ragrund-hylla-bambu-30253067/ Man kan ha ett par korgar/lådor på de nedersta hyllorna, för att få lite mer förvaring, och på de övre kan man ha någon växt och lite prydnadssaker.

Svar på tråden HJÄLP, inredningstips?? Det ser så stelt och nyinflyttad ut :(
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...