• nihka

    HJÄLP, inredningstips?? Det ser så stelt och nyinflyttad ut :(

    Du säger att du har dåligt med pengar. Tips för 200-300 kr totalt:

    Jag hade skruvat av sänggaveln som skymmer fönstret och bidrar till att sängen ser för stor ut för rummet. Köp ett örngott för hotellkudde och stoppa in två-tre vanliga kuddar för ett mer enhetligt intryck och som en barriär mot elementet under fönstret för jag antar att det sitter ett element där. Ha även dina två vanliga kuddar. Många kuddar ger ett mjukt och mysigt intryck. På det här sättet får du också tillgång till fönsterbrädan som jag också utgår finns där bakom. Den kan du använda som bokhylla och för tidningar och en syreproducerande växt.

    Sätt upp spegeln horisontalt på väggen på sängens högra sida. Den horisontala hängningen trollar bort lite av det långsmala intrycket rummet och de båda dörrarna ger.

    Köp två tavelhyllor på IKEA och använd en för en tavla så kan du byta lätt och den andra som avlastningshylla för mobil etc. Sätt upp dem till vänster om fönstret så den nedre är förskjuten mot fönstret och närmast huvudändan så du når lätt. Låt det vara fritt till vänster om sängen så du lätt kommer i och ur.

    Det ser ut som du har en vägghängd lampa. Häng den över dina vägghyllor. Se till att alla dina glödlampor har ett varmt ljus. De ger ett mjukare och mysigare sken än de kallvita.

    Köp en dörrhängd hängare för sovrumsdörren och häng upp dina kläder för nästa dag så kan du ta bort stolen.

    www.ikea.com/se/sv/search/products/
    www.ikea.com/se/sv/search/products/%C3%B6rrh%C3%A4ngare
    jysk.se/sovrum/orngott/gold/orngott-satin-50x90-ljusgra&query=%C3%B6rngott

Svar på tråden HJÄLP, inredningstips?? Det ser så stelt och nyinflyttad ut :(