Svar på tråden Mamma som publicerar utredning på nätet.
 • Anonym (Y)
  Fre 30 jul 2021 22:11
  325 visningar
  21 svar
  Inlägg från Anonym (Y) Visa alla inlägg
  21
  325

  Mamma som publicerar utredning på nätet.

  Menar du att hon vill lägga ut hela utredningen? Eller att hon vill skriva om att dottern ska göra en utredning? Att lägga ut utredningen tycker jag du kan kolla upp för där gäller ju sekretess. Men att typ skriva om att nu ska dottern göra en utredning och det känns si och så är ju inte olagligt på nåt vis. Men kan vara nog så utlämnande. Ett exempel jag vet där en förälder blev tillsagd av rätten att sluta dela saker på nätet var vid en extremt infekterad vårdnadstvist och där den ena föräldern skrev väldigt mycket om detta.

 • Anonym (Y)
  Fre 30 jul 2021 22:38
  #7
  Anonym (Ängslig) skrev 2021-07-30 22:22:50 följande:

  Jag tror inte hon tänker lägga ut utredning som sådan, men det kan nog bli en lång följetång med det ena och det andra. Jag har svårt att se det på något annat sätt än att detta handlar om att skaffa "sympatipoäng" från folk.

  Jag funderar på nästa drag då jag i vart fall vill kunna säga att jag gjorde allt jag kunde, om sådär 5-10 år när dottern själv förstår vad som pågår. Ska man ringa en advokat? Vad ska man ha för någon i så fall? Ska jag ringa mitt försäkringsbolag kanske?


  Du kan absolut rådfråga en jurist, eller socialen. Sen tycker jag att du kan råda mamman att om hon behöver bearbeta det att skriva i ett anonymt forum. Sen kan du säga att du ser väldigt allvarligt på detta och att du tänker kontakta som, ni kanske kan gå i ett samarbetssamtal där ni kan få råd tillsammans.
Svar på tråden Mamma som publicerar utredning på nätet.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...