• Anonym (Tips)
    Sat 31 Jul 2021 16:19
    1321 visningar
    48 svar
    48
    1321

    Alltså, jag vågar aldrig inleda ett förhållande igen! Vill bara ha svar från män.

    Anonym (Anna Anakonda) skrev 2021-07-31 16:02:30 följande:
    Viktigt, jag vill bara ha svar från män över 45.

    Jag har nyligen blivit singel efter ett nästan 15 år långt förhållande. Mitt ex och jag har haft ett lugnt och relativt stillsamt sexliv, inte en massa konster i sängen och pet i röven/anala samlag. Ingen av oss hade något önskemål om sånt.

    Så blev jag singel igen, har absolut ingen längtan efter någon man och trivs jättebra för mig själv. Men sen tänker jag i förlängningen, ja så kanske jag någon gång träffar en man som jag fattar tycker för. Ja, och som fattar tycke för mig i gengäld också förstås.

    Och då kommer jag till problemet... när jag läser här på FL så verkar många ha, i mitt tycke, väldigt utsvävande avancerade sexuella önskemål. Saker som jag inte ens i min vildaste fantasi skulle utsätta mig för. Jag gillar inte sånt helt enkelt, jag är en "vanlijkvinna" till 100%.

    Är det verkligen så vanligt som det verkar när man läser här att ha avancerade sexuella önskningar/vanor?
    Är jag en gamma stofil som nöjer mig med kyssar, smek och vaginala samlag utan gymnastiska inslag?

    Vad har du för tankar kring detta, i vilken ålder är du?
    Jag är inte man över 45, men jag vill tipsa om att du antagligen kan få fler, bättre och överskådligare svar genom att starta en omröstning i sex & samlevnad i stället. Då kan du få en översikt över hur många som tycker en viss sorts sex är viktigt, samtidigt som du även har alternativet att folk kan kommentera.

    Sen kan jag även svara å mina partners vägnar (en 47-åring, en 50-åring och en 45-åring) att en av dem älskar analsex, medan de två andra inte bryr sig (dvs de kan ha det om den de är med vill ha det, men det är inget måste).
Svar på tråden Alltså, jag vågar aldrig inleda ett förhållande igen! Vill bara ha svar från män.