Inlägg från: Anonym (vanilj är för de kära) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vanilj är för de kära)

    Alltså, jag vågar aldrig inleda ett förhållande igen! Vill bara ha svar från män.

    Desto mer utlevande desto mindre känslor brukar jag säga. Sånt du beskriver ser man ofta i långvariga förhållanden där lusten börjat dala-Då brukar par ta till allt mer extrema former av sex för att stå ut och få lust till varandra. Samma ser man ju i porren. En tillvänjning av grövre sex som ofta har med sexmissbruk och känslomässig fattigdom att göra.

    Vad du ska ha i åtanke är att många av männen som hänger på dejtsidorna idag har varit där i flera år och är seriedejtare, många gånger oförmögna att knyta an.

    Kan se det i min egen bekantskapskrets där flera av killarna i inte haft långvariga relationer på flera år eller som på sin höjd varat 6 mån eller nånsin under sitt 30-40 åriga liv.  Istället har de haft väldigt många olika sexpartners och har som mål att leva kravlöst och hellre ha experimentellt sex med många olika kvinnor än att binda sig. Som en del av en bucketlist!

    Där tror jag män och kvinnor skiljer sig åt ganska mycket. Eftersom män kan tanka närhet från många olika källor. Den känslomässiga närhetsbiten blir därför inte lika viktig eftersom den kan tillgodoses via sex som dessutom ökar den manliga självkänslan mer än en kärleksrelation.

    Jag tror du kan hitta såna män som fungerar mer som du men för att göra det måste du nog vara rätt tydlig inledningsvis annars lär pirayorna vilseleda dig och ta dig på oönskade äventyr.

Svar på tråden Alltså, jag vågar aldrig inleda ett förhållande igen! Vill bara ha svar från män.