• Penny86

    HJÄLP, hur får jag bebis att sova?

    Behöver tips och råd hur jag får min 7,5 månaders bebis att somna utan gung. Som det ser ut nu somnar han på två sätt, genom att vi gungar honom i babysittern eller kör honom i vagnen. Så har det sett ut sen han var 2-3 månader då jag slutade amma. Han har aldrig somnat med flaska. Förutom nattetid då han typ äter i sömnen.

    Nu börjar inte detta längre kännas hållbart. Dels växer han snart ur babysittern. Dels så måste man söva om honom på dessa sätt om han vaknar till på natten. Dels känns det inte hållbart om man ska ut och resa osv.

    Men han blir helt GALEN om man försöker få honom att somna i en säng. Ligger man bredvid o klappar o sjunger osv så försöker han först krypa iväg, klösa en i ansiktet o till sist börjar han skrika. Försökte ikväll i hans säng men fick till sist ge upp då jag inte klarade att se honom så ledsen. Då var jag kvar hos honom hela tiden men det kanske är fel?

    Har tänkt på vyssan-kull-tassar men då måste vi även köpa en ny spjälsäng då de inte funkar till den vi har. Vad är era erfarenheter av sådana? Har ni några bra råd att ge ni som haft liknande bekymmer? Är det bara att ?ta fajten? eller köpa ny säng eller finns det nåt annat bra tips?

    Mvh/ desperat mamma

  • Svar på tråden HJÄLP, hur får jag bebis att sova?
Svar på tråden HJÄLP, hur får jag bebis att sova?