• Nutid

    Dejt lever i smuts

    TS. Om du känner att du är åt det pedantiska hållet och dejtar med förhoppning om något seriöst. Bör du släppa detta direkt. Är du mer ute efter lite spänning och sex är det väl bara att ge det en chans.

    Jag är mer åt det slarviga hållet och om jag var singel och skulle bjuda hem en dejt skulle jag givetvis städa.

    Min fru är sorterande och lite pedantisk.

    Vi har kompromissat för att hitta en acceptabelt nivå för båda. Men vi är egentligen för olika vilket gör att det är något som ofta skapar irritation.

  • Nutid
    Anonym (Omg) skrev 2021-08-02 23:25:19 följande:
    Men skärp dig, så äckligt som TS beskriver att hennes dejt har är inte acceptabelt. Ingen tycker att lite dammråttor är äckligt, men när det går till den nivån att det är sopberg över allt blir det konstigt att skriva att "man ska få ha det hur stökigt man själv önskar" och att liksom INGEN ska döma en för det?
    Det är just det här med hur TS. beskriver det som är det intressanta. vi har olika norm på städat en annan person skulle ha beskrivet det annorlunda.
  • Nutid


    En ögonblicksbild från mitt hem, om folk får beskriva utfrån bilden på en skala 1-10 antar jag att vi kommer att få en spridning mellan 2-7. Preferenserna Är betydlig mer spridd än man vill tro. Det beror att man oftas umgås med likasinnade.

    Hade jag vetat att jag får besök hade jag städat men om en kompis ringer på eller nån frågar hur ser det ut hos dig? så får de ta det som det är utan att jag skäms.

    TS. Hur är mitt rum jämfört med dejtens?
  • Nutid
    Anonym (N) skrev 2021-08-03 22:48:41 följande:

    Höll med de tidigare omdömena tills jag zoomade in och uppmärksammade att samtliga sina krukväxter ser ut att vara döda eller döende och det ligger någon slags kniv eller svärd och balanserar på soffan. Vattna de stackars blommorna! (Och vad gör kniven där?)


    Javisst blommorna mår inte så bra efter semestern, men du har rätt de behöver en blöta till

    Där ett skumgummi-svärd från legoland eftersom jag har fäktat med min son.
  • Nutid
    Anonym (HonDenRena) skrev 2021-08-04 00:02:58 följande:

    Tycker ditt vardagsrum ser bra ut, helt normalt och inget jag hade blivit äcklad av :)


    Som jag skrev tidigare är det en seriös dejt så avstyr genast. Det skulle aldrig kunna funka mellan er.
Svar på tråden Dejt lever i smuts