Inlägg från: Anonym (trötter) |Visa alla inlägg
  • Anonym (trötter)

    Jag vill va en kvinna!

    För 23e gången så finns det forskning på att den snäva mansrollen får män att känna att de inte kan söka hjälp vid depression, och då ökar självmorden.
    Det finns alltså en direkt korrelation mellan hur mycket machokomplex en man har och hans benägenhet att ta livet av sig.

    Men såna som du tar inte in nånting alls så ni får väl fortsätta att vara bittra bara i er ekokammare, have fun!

  • Anonym (trötter)
    Anonym (Anonym signatur) skrev 2021-08-01 18:01:41 följande:

    Hur många av er som skrivit här går på bidrag då? Svara! Jag är trött på att behöva bidra till samhället, har gjort det länge nog, medan mina skattepengar ska gå till nån som rullar tummarna hela dagarna. Varför får inte jag rulla tummarna också? Jag hatar arbete


    Men stackars liten då.

    Jag har redan betalat skatt i 25 år så nu är det väl 20 år kvar ca, inte gnäller jag för det.

    Personligen tycker jag det vore fruktansvärt meningslöst att rulla tummarna varje dag och ha skitlite pengar, det låter mer jobbigt.
  • Anonym (trötter)
    Anonym (Anonym signatur) skrev 2021-08-01 19:16:04 följande:
    De tar ju hälften av hans tillgångar, lever på underhåll eller flyttar hem till exempelvis föräldrarna som försörjer dem. I den moderna världen har folk inte samvete nog att ta sitt ansvar. I synnerhet inte kvinnor, det var bättre förr.
    Vi bor inte i USA. Det finns inget som heter underhåll till ex i Sverige, underhåll är till barnen och det räcker inte på långa vägar. 

    Ett barn kostar ca 1.5 miljoner från 0-18 år, och väljer man att ha flera barn väljer man automatiskt bort att göra en del saker som kostar pengar, om man har en låg lön.
  • Anonym (trötter)
    Anonym (Anonym signatur) skrev 2021-08-01 19:16:04 följande:
    De tar ju hälften av hans tillgångar, lever på underhåll eller flyttar hem till exempelvis föräldrarna som försörjer dem. I den moderna världen har folk inte samvete nog att ta sitt ansvar. I synnerhet inte kvinnor, det var bättre förr.
    Sicket trams. 

    Dubbelt så många män är alkohol- och drogberoende och kriminalitet ska vi inte ens tala om.

    Var är ansvaret där?
  • Anonym (trötter)
    Anonym (Anonym signatur) skrev 2021-08-06 19:47:43 följande:
    Wh*teknight

    Jag lovar, kvinnorna kommer inte ligga med dig bara för att du tar deras parti
    Nej, men möjligen kommer vi att göra det för att han inte är en gnällfis som tror  att något kön får allt gratis i livet.
  • Anonym (trötter)
    Anonym (Anonym signatur) skrev 2021-08-07 15:06:36 följande:
    Ni kvinnor får ju det. Går hemma hela dagarna medan era män sliter ut sig. Skäms!
    HAHAHAHAHAHAHAHAH!
  • Anonym (trötter)
    Norrländskan123 skrev 2021-08-22 11:10:30 följande:

    Jag skulle vilja vara man. Bara umgås med barnen då det passar mig. Inte umgås med barnen på mina lediga dagar för då ska jag dricka öl och köra skoter. Jag skulle skitit i barnets underhåll och lagt pengarna på något vettigt istället, typ en ny skoter. Jag skulle levt livet! Umgås med mina suparkompisar. Eftersom jag är man är det ingen som dömmer mig ifall jag skiter i mitt barn. Mamman får fixa allt, tom matlådor när barnen är hos mig. Orka laga mat liksom.. och orka se till att barnen har kläder, skor och leksaker. De enda som krävs av mig är att göra roliga saker med dom. Jag skulle inte heller behöva ta det tyngre dagarna, eller ta hand om barnen då dom är sjuka eller ledsna. Följa med på BVC? Vad är det? Vara med på utvecklingssamtalet? Nä, då ska ja jobba eller köra skoter.


    Men va? Vilken kvinna ställer upp på det? Eller snarare...varför?

    Och varför skaffa mer än ett barn med en sån egoröv, det måste ju vara rätt uppenbart vilken inställning han har efter första?
  • Anonym (trötter)
    Norrländskan123 skrev 2021-08-22 15:29:20 följande:
    Och tyvärr är det fler män som tänker att kvinnan ska ta det större ansvaret över barnen och även över hemmet. Kanske lika som vi tänker att mannen ska fixa mer med bilar och sånt. Men barnen ska inte behöva bli påverkade för att pappan är en skitstövel och inte bryr sig.
    Nä, men barn tenderar att fatta det själva efter hand som de växer upp.

    Jag valde att inte ha kontakt med min far när jag blev vuxen.

    Men jag trodde trots allt att det var något bättre i generationen efter min, att det inte ses som okej att skita i sina barn från första relationen och bara sticka idag.

    På vissa låter som det inte har hänt ett dyft sen 1980.

    Beklagar att du måste paddla extra hårt för att täcka en annan vuxens karaktärsdefekter.
Svar på tråden Jag vill va en kvinna!