• Anonym (Andre­as)
    Mon 2 Aug 2021 10:08
    19288 visningar
    130 svar
    +3
    130
    19288

    Är det fel val?

    Om det varit tvärtom... Att du bott i din mans föräldrahem från början och nu efter x antal år får du möjlighet att komma hem till ditt hem, ta hand om dina gamla föräldrar och du verkligen längtar hem... osv. Hur hade du velat bli bemött av din man?

    Han har ställt upp för dig i alla år. När ska det bli hans tur?

  • Anonym (Andre­as)
    Mon 2 Aug 2021 18:03
    #27
    +2
    Anonym (Rädd) skrev 2021-08-02 17:04:55 följande:

    Det har säkert med min rädsla att göra. Men tyvärr kan jag inte se det du nämner som övervägande fördelar då vi redan äger ett hus på landet med stor tomt så på det viset så lever barnen redan hälsosamt och får de fördelar ett liv på landet ger. Det enda är att denna gård har en del åkrar och möjlighet till större djur om man vill ha det.

    Sitter här med världens sorg - JAG VILL INTE! Men jag vet att jag bör.


    Jag kan förstå din oro för förändring men nu handlar detta inte om dig utan om din man. Kan du för hans skull ta dig samman och se det ur hans perspektiv?

    Och ur ett större perspektiv så varför är förändringar något negativt? Vad är det som är så farligt?

    Din rädsla känns varken sund eller rationell. För din mans skull kanske det skulle vara värt ett besök hos kurator och bearbeta den oron och fobin för förändring.

    I det långa loppet kan din irrationella oro föras över på dina barn och tro mig, det vill du inte uppleva..
  • Anonym (Andre­as)
    Tue 3 Aug 2021 11:07
    #36
    +1
    Anonym (Rädd) skrev 2021-08-03 10:59:16 följande:

    Tack för din input! Du har säkert rätt! Samtidigt som jag kan tycka att många vill göra förändringar bara för sakens skull trots att man redan har det bra. En förändring KAN ju faktiskt leda till det sämre? men du har rätt, jag har problem på denna front!


    Fast fortfarande handlar det inte om dig utan om din man. Han har fått stå tillbaka i flera år och liksom betalat priset för att du inte gillar förändringar. Det om något är ju en viktig aspekt som kan bli sämre. Han kan bli bitter och besviken på att du förhala hans vilja och känslor. Hans känslor och vilja är väl också viktigt?

    För hans skull måste du ta dig samman och ta dig i kragen. Det här handlar inte om dig.
Svar på tråden Är det fel val?