• Anonym (X)

    Är det fel val?

    Har han vana och erfarenhet av att driva en gård med skog och mark på egen hand?

  • Anonym (X)

    Hur svårt är det för dig att byta jobb?
    Byter mannen jobb eller kommer han att helt fokusera på gården?

  • Anonym (X)
    Anonym (Rädd) skrev 2021-08-03 11:03:24 följande:
    Det är lite av ett projekt för mig. Jag har akademisk utbildning och ett ganska specialiserat jobb, men det är ingen omöjlighet.

    Min man sköter sitt jobb på distans så han skulle inte behöva förändra något på den fronten.
    Tiden räcker till för att sköta gården också?
    Vad är det för typ av gård? Du skrev skog, men finns det även mark som brukas så hela semestern kommer gå åt till att skörda vall, havre et.c., djur som ska skötas om varje dag..?
  • Anonym (X)
    Kvittning skrev 2021-08-03 12:20:13 följande:

    Jag tycker det låter som en fantastisk möjlighet för er att få prova på ett helt annat liv. 11 mil är ju inte mycket alls, vad tar det? Typ 1,5 timme? Jag har 1 timme till mina föräldrar och spontanbesöker titt som tätt och en halvtimme till på det skulle inte ändra på den saken.


    Handen på hjärtat, hur många spontanbesök till vardags kan det bli när resan isf tar 3h?
  • Anonym (X)
    Anonym (Kimchi) skrev 2022-01-04 23:27:01 följande:

    Äsch då! Projicera inte din egen oro på barnen. Du gör det enda rätta. Har ju sagt det förut men nu är det dags att maken får leva sin dröm också. Det där blir hur bra som helst. Du är ju gift med maken och inte mor och syster. Har sagt det förr. Du hävdar er historia. Taskigt för maken kommer alltid att ligga en massa år efter.

    Nu är det dags för familjeliv. Er egen familj. Tänk vilken jäkla ynnest att få flytta till en gård och utveckla den efter er vision.

    Upp med hakan nu. Det kommer bli toppen.


    På vilket sätt är det familjeliv först NU när de flyttar, och varför skammar du TS för relationen till mamma/syster men ser inget konstigt i att rota upp barnen för att flytta till mannens föräldrar?
  • Anonym (X)
    Anonym (Kimchi) skrev 2022-01-05 10:13:43 följande:

    Skammar inte men TS sätter fläckvis relationen med mor och syster före sitt äktenskap. Nu får maken möjlighet att förverkliga sin dröm också.


    Bara maken ja.

    De hade bosatt sig i den andra staden utan att TS tvingat honom eller hur? Hon har alltså inte tvingat igenom sin vilja på samma sätt som han gör nu.

    Men då är det helt OK att hon rotar upp familjen om x antal år för att det ska bli ?rättvist??
Svar på tråden Är det fel val?