• Truuly

    Ruvare augusti 2021

    Hej!

    Jag är på rd 8. Har inte direkt haft några symtom hittills.. Fick feber dagen efter insättning som varade i ett halvt dygn.

    Kände av lite svaga stickningar på dag 2-3 ungefär, i några sekunder bara.

    Och igår var jag lite uppblåst och spänd i magen och molvärken började. Även idag känner jag av lite lätt mensvärk. Bim är i helgen så vara mensen som är påväg..

  • Truuly
    1jasminar skrev 2021-08-13 13:57:31 följande:

    Du har inte tjuvtestat innan? Samma har, har beräknad mens till helgen men håller tummarna för oss att vi inte får mens :)


    Nej inte än. Jag är nog ingen testare haha. Under 2,5 år som vi försökt har jag nog testat max 5 ggr. Tycker det känns så jobbigt med negativa test. Lever på hoppet tills mensen kommer ;) Men förra gången jag ruvade testade jag på rd 10. När ska du testa?:)

    Verkligen! Gjorde du ET eller FET? Jag gjorde ostim.fet.
  • Truuly
    1jasminar skrev 2021-08-13 15:45:25 följande:

    Ja men du har helt rätt , man blir bara besviken.. Jag ska testa 24/8 så det är väldigt länge kvar.. Testade idag bara av rent nyfikenhet, det var negativ i alla fall.. Jag gjorde också en FET ostimilerad. Det är första ivf så jag har inte så höga förhoppningar, sannolikheten att musslyckas är ändå hög :/


    Ja visst vågar man inte hoppas för mycket. Men det finns en del som lyckas direkt så det är inte omöjligt! Oh rd 4 är väldigt tidigt så ingen fara än! Tror de flesta som plussar gör det tidigast på rd 6 :)
  • Truuly
    Livskamraten skrev 2021-08-14 08:26:18 följande:

    Hej på er :) Är inne på rd10 idag, insättning 4 augusti. Ska testa mig 18 augusti och är så nervös.

    Mensperioden är vanligtvis om 2 dagar, så håller alla tummarna att det rullar på som det ska och inte startar. Sista ägget vi har ~ så att inte oroa sig är inte lätt.

    Trevlig följas åt - ruvare i augusti:)


    Då ligger vi ganska lika :) Jag gjorde fet 5 aug och har testdag 17/8.

    Bim är imorgon/måndag.

    Har du några symtom än? Jag började få molvärk sen rd 7, annars ingenting. Just nu känns det som mensen kommer när som. Uschh jobbigt. Lyckas inte detta kommer vi få vänta till nov för nästa start pga att kliniken har flyttstängt. Så det är riiiiktigt nervigt!

    Hålller tummarna för oss alla!!
  • Truuly
    Livskamraten skrev 2021-08-14 21:27:32 följande:

    Känner som dig med mensvärk/ molvärk. Det är nervigt. Hade ett tidigt missfall första gången, så är väldigt orolig nu. Ja, tummar o tår hålls för oss alla <3


    Oh jag fick oxå tidigt missfall första gången.

    Jag tog faktiskt mod till mig och testade i eftermiddags. Fick tydligt plus!! Helt galet!! Såklart rädd för missfall igen, men nu vill jag bara glädjas åt detta plus.

    Hoppas du oxå får plus snart!! Vi har ju till o med liknande symtom med mensvärk/molvärk oxå.
  • Truuly
    IVF2021 skrev 2021-08-18 11:38:24 följande:

    Tänker att det är rimligt att det absolut tidigast syns imorgon egentligen. Det var därför jag ville testa idag, så jag inte behövde bli besviken om det var blankt.

    Häftigt att du sett en näst intill osynligt men ändå synligt streck!!

    Inga symtom alls här skulle jag nog våga påstå. Försöker lugna mig i att det verkar vara många som inte har symtom.


    Så har jag också tänkt, att man kanske kan testa tidigt och om det skulle visa negativt så kan man trösta sig med att det egentligen är för tidigt:) Men ändå har jag aldrig vågat testa tidigt hehe.

    När kommer du testa nästa gång?

    Precis, du behöver nog inte vara orolig pga brist på symtom. Jag fick inte några symtom förrän rd 7. Och då bara lite molvärk som likagärna kunde va mensen som var på gång. Jobbigt det här med symtom.

    Håller tummarna för dig och er andra!!
  • Truuly
    IVF2021 skrev 2021-08-18 20:09:39 följande:

    Haha. Skönt att höra att det är fler som tänker så ologiskt logiska tankar ;). Jag tänkte testa igen på torsdag. Men nu plötsligt verkan mannen min (som var skeptisk till tidigt test) vara sugen på ett test redan imorgon. Så vi får väl se.

    Hur mår du nu? Vilken RD testade du positivt? Har du fått tid för tidigt UL? Den där molvärken. Tycker det känns klurigt att tolka kroppen. Har man IBS och dessutom tydligen endometrios som jag fått veta nyligen så känns det som man alltid har symtom av något på något sätt. Hoppas jag en dag snart kan få tänka att det HÄR är graviditetsvärk istället för allt det vanliga.


    Håller tummarna att det blir ett plus nästa gång du testar!

    Jag testade på rd 9. Det var bara för att molvärken började känna mer som lätt mensvärk och kändes som mensen skulle komma närsom. Och jag brukar bara få mensvärk EFTER att mensen startat. Förra gången jag fick positivt test (som tyvärr inte gick vägen) på rd 10 hade jag exakt samma känsla) Sen började mina bröstvårtor ömma där på rd 9, därför vågade jag på mig att ta ett test.

    Förutom molvärk och ömma bröstvårtor så har jag fått extrema sömnsvårigheter vilket leder till att jag är trött på dagarna. Sen blir jag hungrig mycket fortare. Annars är allt precis som vanligt :)

    Jag fick svar på 1177 att jag kommer få en tid för UL hemskickad ganska snart. Så vet inte när det blir ännu. Konstigt, förra gången fick jag en bokad tid direkt på 1177, och nu får jag tydligen vänta på brev hem istället.

    Så du har alltid känningar i magen då? Oh det är verkligen svårt och omöjligt att veta vad det man känner egentligen beror på. Som att jag just nu inte vet varför jag har fått problem med sömnen. Kanske beror på oron och alla tankar som snurrar.
  • Truuly
    Miss Matilda skrev 2021-08-20 07:19:13 följande:

    Konstigt att man ska ha testdag så långt fram... Jag har 14 dagar. Men BIM var RD9. Nu kan iofs extra progesteron (ex Lutinus) skjuta fram mensen så att man fåren längre lutealfas än man brukar. Har man testdag 18 dagar efter lär man dock hinna få mensen till dess om man inte är gravid. De flesta får nog innan 14 dagar också.

    Idag är jag på RD10. Fick "Gravid 1-2 veckor" på digitala testet. :D


    GRATTIS! :D

    Hur mår du?
  • Truuly
    Miss Matilda skrev 2021-08-21 10:25:45 följande:

    Inte alls bra nu. :( Tog ett nytt clearblue idag för att jämföra med pluset i förrgår. Det var inte direkt starkare och mycket svagare än när jag passerat BIM med dottern. :'(

    Var på VUL igår för missfallsutredningen. Det syntes en liten, liten struktur, men väldigt svårt att se. Rätt normalt för att vara i 4+1, tror jag. Fick ny tid för VUL i v 5+0 (på torsdag).

    Jag har knappt inga symtom, vilket jag haft alla mina fyra tidigare graviditeter.

    Är ett fullständigt vrak känslomässigt. Hur orkar man ett fjärde missfall? För att inte tala om vad det kostar i både pengar och känslor med en ny IVF. Så blir det bara längre och längre mellan syskonen, jag som önskade att ha tätt mellan barnen. Bara det är en stor sorg.

    Någon av er som varit med om upprepade missfall?

    Här är övre från i förrgår och undre från idag. Skiljer visserligen några timmar mellan kissen och lite andra faktorer som kan spela in (råkade ha stickan i för länge i förrgår, då jag växlade ihop med det digitala), men ändå.


    Åh vad jag lider med dig :( Hoppas verkligen det visar nåt på vul på torsdag! Har hört att ens graviditeter kan skiljas en hel del så förhoppningsvis betyder inte brist på symtom något dåligt.

    Men bra att du är igång med utredningen. Hur går en sådan till? Behöver du göra en del tester osv?

    Har du några kvar i frysen?
  • Truuly
    Johannnnna skrev 2021-08-30 10:35:12 följande:

    Testet är positivt, jag är gravid! Efter 2,5 år så är vi gravida för första gången! Svårt att ta in, och nu vill man bara att 12 veckor ska gå. Men så lättade vi är!


    Wow stort grattis!! Visst är det helt underbart att veta att det KAN gå. Har du fått några symtom än?
  • Truuly
    Emplan23 skrev 2021-09-01 11:47:11 följande:

    Och där kom mensen på RD 16, två dagar innan testdag.. nya tag med sprutor om en månad då. Jäkla helvetes skit!


    Åhhh beklagar <3 Har du tagit nåt test hittills? Har för mig att du hade bim för flera dagar sedan? Kanske finns en chans att detta inte är en vanlig mens?
  • Truuly
    Emplan23 skrev 2021-09-01 13:42:34 följande:

    Jag hade BIM i torsdags, så den var 6 dagar sen..

    RD16 idag, ska ta ett test imorgon dagen innan testdag för att bekräfta de bara.

    Hoppet känns ute nu för denna sväng.


    Tycker det är lite klurigt detta med testdagen. En del kliniker har testdag på rd12 och en del upp till rd18.

    Förra gången testade jag plus på rd10. På rd 14 var testet negativt och dagen efter kom blödningen. Om min klinik hade testdag på rd15 tex, och utan att tjuvtesta, så skulle jag inte ens fått veta att det var ett tidigt missfall jag hade fått. Bara att veta att det hade fäst är ju ett steg i sig.
Svar på tråden Ruvare augusti 2021