Inlägg från: Anonym (Skadad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skadad)

    Kan inte komma om jag tänker på sex

    Hej Allihopa! Jag har ett problem som påverkar mitt sexliv så otroligt. Så fort jag tänker på sex får jag otroliga obehagskänslor och kan inte fortsätta med akten.

    Jag är 30 år, och är i ett tryggt förhållande sen många år tillbaka. För kanske ett år sedan fick jag min första orgasm och älskade det. För att kunna komma måste mina tankar bara vara på känslan. Om jag för en sekund tänker på att jag har sex eller på något om sex så måste jag avbryta allt. När jag har sex gömmer jag mitt ansikte och fokuserar bara på känslan. Tänker jag på eller får syn på akten vi sysslar med får jag panik och avbryter. Jag fattar att jag är hemskt tråkig att ligga med, och önskar att jag kunde komma över detta. Porr är helt uteslutet.

    Jag har utsatts för mycket skit sexuellt i mina dagar då jag lät mig utnytjas av män som en självdestruktiv metod. Finns det något sätt att komma över detta. Att laga allt som gick sönder när min ända gräns var att männen inte fick ta mitt liv? Finns det någon mer där ute som känner som jag?

Svar på tråden Kan inte komma om jag tänker på sex