Inlägg från: Anonym (Känsla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Känsla)

    Kan inte komma om jag tänker på sex

    Jag ser inget fel i fokuset på känslan. Tänker att det är jättebra att du har ditt sätt som fungerar, och att det går att utveckla. Kan ni prata med varandra? Vet han vad du känner o varit med om?

    Tänker att utvecklingen kan vara tex att utforska känslan mer, om du är den som ger så att gå in i känslan av att ge - känslan i/mot dina händer/läppar när du berör honom och när du är den som tar emot att utforska känslan mer, känna olika saker - helt kravlöst - tex dra en fluffig fjäder över hela kroppen o känna in den, suga på en isbit o blåsa kall luft över huden eller whatever.

    Jag har också tugnt bagage med traumatiska händelser sexuellt.. det är jätteviktigt för mig att få orgasm vid varje samlag för att jag inte ska känna mig utnyttjad osv men jobbar också på att tillåta mig vara i känslan på vägen dit..

    Rekommenderar Layla Martin på youtube, hon har flera videos där hon tar upp detta m att läka sin sexualitet efter trauman. Du kan söka på "Layla Martin heal" på youtube så kommer det upp massa.

Svar på tråden Kan inte komma om jag tänker på sex