• Anonym (Hansomskämms.)

    Snälla hjälp, otrogen sambo.

    Hej allihop.

    Jag vet inte riktigt var jag ska börja men. Jag såg att av min sambos arbetskamrat hade skrivit till henne. I meddelandet stod det tack för igår det var mysigt(afterwork). Hon svara med en smiley och inget annat, därefter skrev han "Jag kommer sakna dig".

    Det var en skumm dialog och jag fick en tydlig känsla att hon raderat deras konversation innan och kanske även nått meddelande däremellan. När jag konfronterade henne så sa hon att det vara var en kollega. Under sommaren har jag ställt fler frågor och det visade sig att hon ljög om en hel del detaljer. I början sa hon att dem skrivit till varandra i 2 v men senare sagt att det var några månader. Sen sa hon att hon bara skickat en bild till han.

    Efter att jag påpekat att jag kan se vilka bilder hon skickat om jag får tillgång till deras chatt erkände hon att det var fler selfies.

    Hon sa för bara några dagar sen att dem gjorde ett ärende på jobbet tillsammans. Ävem att de hade gått arm i arm hem från afterworken och att kvällen avslutades med att han gav henne en puss på kinden.

    Hursomhelst så har jag försökt förlåta henne. Hon har varit väldigt ledsen och det har varit många kvällar med att hon gråter och säger att hon ångrar det hon gjort. Hon nekar fortfarande till att dem har gjort något mer fysiskt och att hon bara uppskattade att bli beundrad av honom.

    Eftersom hon har varit så ledsen och eftersom barnen car hemma så har jag försökt få henne att må bättre. Vi har kommit varandra nära när jag tröstat henne och vårat sexliv är något helt annat nu. Vi testar nya saker, nya ställningar, hon har sagt att hon vill ge mig en lapdance osv. Det som är skrämmande är att enligt henne så var hennes upplevelse att nästan förlora mig en trigger till att öppna upp sig mer sexuellt. Vi har två barn och varit tillsammans hela vuxna livet. Så det är extremt konstigt att ha sex med henne på detta sätt. Jag gillar det ibland men hjärnspöken är där då och då.

    Vi har en fantastisk relation i övrigt och jag vill ärligt talat inte lämna henne pga att jag att jag inte vill att mina barn växer upp med ett vv liv. En sak är jag säker på är att jag vet att om det inte vore för barnen så hade jag lämnat.

    Min fråga är, har ni varit med om något liknande? Han ni tips att ge?

  • Svar på tråden Snälla hjälp, otrogen sambo.
  • Anonym (Sad)
    Anonym (FYI) skrev 2021-11-11 23:31:08 följande:
    Mycket hittills ogrundade fantasier där...
    Anonym (Mis) skrev 2021-11-11 20:50:17 följande:
    Jag har helt missat att hon skickat naket? Hade hon det TS? Samtidigt är steget mellan en bild och otroget ändå rätt lång. För mig personligen hade en nakenbild varit att gå över gränsen och förhållandet hade då varit över. Men jag hade ändå inte betett mig som TS. Han verkar mest vilja äga sin partner och kunna kontrollera allt.
    Känner lite så också, men ändå inget som bara kan viftas bort.
    Vi är alla olika, och menar du att du inte skulle undra om detta hände din man, och bara med en kollega.

    1.  Hållit hand på väg från AW???
    2. En puss på kinden????.
    3. Några kramar. Även på jobbet.
    4. Piffar upp sig under en intensiv period.
    5. Mejlat och skickat SMS.

    Detta är väl i stora drag vad ts fått reda på. Lite tunt att bryta upp en familj med barn för kan jag tycka.
    Det som talar emot att hon talar sant är att allt riktat sig till en speciell kollega??
    Då brukar det vara något lurt... "nåt mer".

    Därmed inte sagt att allt det som skrivs här inte kan stämma. Många saker som tillsammans gör att man undrar vad som egentligen har hänt.
    En sådan sak tillsammans med ovan punkter är ju att hon kan sluta jobbet lite flytande. Det gör ju att om hon hade varit smart, hade hon kunnat dölja en otrohet hur lätt som helst. Ts vet ju aldrig vad hon gjort tiden mellan det att hon slutar jobbet tills hon kommer hem. Han vet ju inte när hon slutade.
    och nya underkläder, för vem?
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Mis) skrev 2021-11-12 17:58:42 följande:
    Klart man kan bli misstänksam och jag skulle absolut fråga min partner (kanske fler än en gång) men mer än så kan man ju inte göra? Man kan inte gasta otrohet och tycka att hela ens livet är förstört och prata om skilsmässa om man man inte har mer att komma med? Skiljas kan man såklart göra om man vill. Men jag känner mer att TS får skärpa till sig. Skaffa lite självkänsla och sluta vara svartsjuk. Antingen är ni ihop och då får du välja att lita på din fru eller så väljer du att inte lita på henne och gör slut. Men hittills har ju frun inte gjort något. Ljugit ja absolut. Men med TS beteende så är det rätt naturligt att frun ljuger. Om allt blir så stort drama hade jag också ljugit om hur länge jag sms med någon. Om det ligger lite sanning i TS farhåga och frun varit lite intresserad så har TS gjort sitt allra bästa för att uppföra sig som en komplett idiot och få frun att välja den andra killen.
    Ja men givetvis är det ju alltid den som blir bedragen som "beter sig som en komplett idiot"... det är ju givet alla måste curla med svikare och lögnare och inte störa deras "verksamhet" på nåt sätt så inte det stackars lilla livet ska behöva känna skuld eller ta ansvar för sina handlingar... för det är ju heeeelt orimliga krav att ställa på en partnerTomte

    Självklart ska TS genast be henne om ursäkt för sitt fasansfull dåliga beteende och som kompensation ska han boka hotellrum till henne och kollegan så de kan pussas och kramas ha en trevlig stund tillsammans ifred sådär som alla kollegor givetvis gör. Självklart ska han skjutsa både henne och kollegan både till och från hotellet och bistå med både kondomer, glidmedel och eventuella besök till sjukhus för tester om så skulle behövas.

    Parallellt med detta ska han självklart boka in sig på terapi för att hantera sin sjukliga svartsjuka och kontrollbehov så han bli med accepterande och förstående mot sin stackars partner vars enda fel är att råka vara mänsklig...Oskyldig
  • molly50
    Anonym (Mis) skrev 2021-11-12 17:58:42 följande:
    Klart man kan bli misstänksam och jag skulle absolut fråga min partner (kanske fler än en gång) men mer än så kan man ju inte göra? Man kan inte gasta otrohet och tycka att hela ens livet är förstört och prata om skilsmässa om man man inte har mer att komma med? Skiljas kan man såklart göra om man vill. Men jag känner mer att TS får skärpa till sig. Skaffa lite självkänsla och sluta vara svartsjuk. Antingen är ni ihop och då får du välja att lita på din fru eller så väljer du att inte lita på henne och gör slut. Men hittills har ju frun inte gjort något. Ljugit ja absolut. Men med TS beteende så är det rätt naturligt att frun ljuger. Om allt blir så stort drama hade jag också ljugit om hur länge jag sms med någon. Om det ligger lite sanning i TS farhåga och frun varit lite intresserad så har TS gjort sitt allra bästa för att uppföra sig som en komplett idiot och få frun att välja den andra killen.
    Men är det egentligen så konstigt att TS blir svartsjuk när hon beter sig som hon gör?
    Hon ljuger,skickar selfies till en kollega och börjar ändra sitt utseende osv.
    Jag håller med om att TS borde göra slut. Men inte för att han misstänker att hon har varit otrogen utan för att han känner att han inte kan lita på henne.
    Ett förhållande utan tillit kan vara svårt att få att fungera.
  • Anonym (been there)
    Anonym (Hansomskämms.) skrev 2021-11-10 09:31:35 följande:

    Det är ett ständigt helvete, det går inte en dag att jag tänker på vad hon gjort. Jag tänker tillbaka till då det hände och blir otroligt frustrerad över hennes agerande. Inte nog med att hon var otrogen utan hon hade också ett jävla driv. Jag stöttade självklart henne i allt hon gjorde då. Det var att fixa naglarna, frasarna, köpa nya kläder, tränade, bad om nya underkläder etc. Ja, hon hade ett starkt driv till att göra saker som aldrig förr.

    Idag så funderar jag varje dag på om jag ska lämna henne. Vissa dagar är det inte lika intensivt och då är det "bra'" mellan oss. Jag har verkligen svårt att tro att hon inte gjort något mer än att bara kramats och skrivit med han. Dem jobbade tillsammans, på ett jobb där hon kan sluta betydligt senare och tidigare än schemat. Dem gick på AW tillsammans, dem skrev med varandra i månader. Känns ju otroligt långsökt att två vuxna människor bara kramas och att det stannar där.

    Barnen, det är där som jag sagt tidigare allting skiter sig. Jag kan inte föreställa mig hur dem kommer må om jag lämnar henne, värst av allt är att jag kan inte tänka mig ett liv där jag bara får ha dem vv. Jag känner mig så otroligt liten.

    Vad gäller parterapi så är det något som jag är osäker på, rädd att det skulle leda till att jag förlåter henne och att vi lägger allt bakom oss. Det vill jag inte, jag kommer aldrig unna henne den förlåtelsen, om vi separerar så ska hon åtminstone ha skuldkänslor för det hon gjort.

    Jag hoppas att jag finner styrka och lämnar henne.


    du måste ta reda på sanningen, det är främst ovissheten som tär på dig (har haft liknande erfarenhet, tyvärr). Ljug och säg att du fått ett anonymt SMS om att hon haft sex med kollegan och testa hur hon reagerar, som det ser ut från din beskrivning har hon tillräcklig ryggrad för att erkänna saker när hon väl blir ställd mot väggen.

    Jag fick reda på sanningen och det visade sig att det stannade vid en puss i hissen och så, efter 1 år, kunde jag släppa det och bygga om relationen. Hade däremot hänt nått sexuellt (hångel, sex) då hade jag kunnat finna styrka att lämna o gå vidare. 

    Men som sagt, för att kunna ta nästa steg (lämna eller stanna) måste du få fram sanningen 
  • Anonym (Oacceptabelt)
    Anonym (been there) skrev 2021-11-15 20:48:34 följande:

    du måste ta reda på sanningen, det är främst ovissheten som tär på dig (har haft liknande erfarenhet, tyvärr). Ljug och säg att du fått ett anonymt SMS om att hon haft sex med kollegan och testa hur hon reagerar, som det ser ut från din beskrivning har hon tillräcklig ryggrad för att erkänna saker när hon väl blir ställd mot väggen.

    Jag fick reda på sanningen och det visade sig att det stannade vid en puss i hissen och så, efter 1 år, kunde jag släppa det och bygga om relationen. Hade däremot hänt nått sexuellt (hångel, sex) då hade jag kunnat finna styrka att lämna o gå vidare. 

    Men som sagt, för att kunna ta nästa steg (lämna eller stanna) måste du få fram sanningen 


    Genom att ljuga? Märkligt...
  • Anonym (Ghost)
    Anonym (been there) skrev 2021-11-15 20:48:34 följande:
    du måste ta reda på sanningen, det är främst ovissheten som tär på dig (har haft liknande erfarenhet, tyvärr). Ljug och säg att du fått ett anonymt SMS om att hon haft sex med kollegan och testa hur hon reagerar, som det ser ut från din beskrivning har hon tillräcklig ryggrad för att erkänna saker när hon väl blir ställd mot väggen.

    Jag fick reda på sanningen och det visade sig att det stannade vid en puss i hissen och så, efter 1 år, kunde jag släppa det och bygga om relationen. Hade däremot hänt nått sexuellt (hångel, sex) då hade jag kunnat finna styrka att lämna o gå vidare. 

    Men som sagt, för att kunna ta nästa steg (lämna eller stanna) måste du få fram sanningen 
    Inte för att vara sån men hur kan du vara säker på att det bara var en puss i hissen och inte ett råhångel mot väggen med handen mellan hennes ben? Med mindre än en övervakningsvideo eller liknande som visar vad som faktiskt hände skulle jag aldrig lita på vad nån av de inblandade sa.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Ghost) skrev 2021-11-15 22:06:44 följande:
    Inte för att vara sån men hur kan du vara säker på att det bara var en puss i hissen och inte ett råhångel mot väggen med handen mellan hennes ben? Med mindre än en övervakningsvideo eller liknande som visar vad som faktiskt hände skulle jag aldrig lita på vad nån av de inblandade sa.
    Ett exempel på att tilliten är förstörd när sådana här saker kommer fram. Grejen är att man aldrig kommer att kunna lita på människan igen, även om det skulle vara sant.
  • Anonym (Ghost)
    Anonym (FYI) skrev 2021-11-15 22:49:46 följande:
    Ett exempel på att tilliten är förstörd när sådana här saker kommer fram. Grejen är att man aldrig kommer att kunna lita på människan igen, även om det skulle vara sant.
    Ja faktiskt så är det tyvärr så för väldigt många.
  • Anonym (FYI)

    Hur går det ts...Kanske dags för en ny uppdatering om du finns kvar.

  • Sagoflickan

    När det gäller sexlivet som du skriver blivit bättre TS så kan jag bekräfta att så var det för mig och min man också. Vårt sexliv förbättrades efter att hans otrohet avslöjats. Rädslan över att förlora sin partner kan väcka en stor åtrå och lust vilket inte är ovanligt. Jag har aldrig blivit kysst så intensivt och innerligt som jag blev när krisen var ett faktum. Man blir också tvungen att ha tuffa öppna samtal vilket ytterligare kan riva hämningar som gynnar sexlivet.

Svar på tråden Snälla hjälp, otrogen sambo.