Inlägg från: Mamma91a |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    BF maj 2022

    Jag hittade ingen grupp för oss som nyligen plussat och har bf i maj. Om någon vill starta en Facebookgrupp skulle det vara kul.

    Är 5 graviditeten på 1,5 år. 4 mf innan och därför vill inte jag skapa en grupp ifall jag får ett mf igen.

  • Svar på tråden BF maj 2022
  • Anonym (Kaffedraken)
    florens91 skrev 2021-08-21 22:22:28 följande:

    Hej! Grattis till din graviditet! Tråkigt med tidigare missfall.. Håller tummar och tår för att det går vägen denna gång för dig :) Jag plussade igår och skulle gärna vara med i en Facebookgrupp lite längre fram när vi hunnit berätta för familj och de närmsta :)


    Hej och grattis själv.

    Absolut :) man gör gruppen helt privat så inga utåt kan se att man är med i gruppen. Vi kommer själva vänta till efter v 12 innan vi berättar :)
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Äntligen) skrev 2021-08-21 22:59:26 följande:

    Hej! Jag har äntligen efter massor med försök plussat. Följs helst åt här på fl ett tag tills den största risken för mf är över. Har fått lämna två grupper på fb det gångna året pga ma så vill inte röja min identitet förrän jag är säker på att det kommer gå vägen.


    Grattis, jag förstår att du då vill avvakta. Håller tummarna
  • Anonym (Kaffedraken)
    Ik96 skrev 2021-08-22 07:18:59 följande:

    Hej!

    Jag plussade i torsdags efter några månaders försök med letrozol pga pcos. Känns fortfarande lite overkligt och läskigt men så spännande!! Ska bli kul att få följa er andra här :)


    Stort grattis till ditt plus.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Fisklever skrev 2021-08-22 14:45:49 följande:

    Hejhej???? förväntas ha den 16/5 :)

    Kul att träffa på några till!


    Va kul ???? jag e beräknad 5 maj
  • Anonym (Kaffedraken)
    florens91 skrev 2021-08-22 15:52:48 följande:

    Hej allihopa! Tyvärr fick jag ett missfall idag, kan inte vara annat. Är så ledsen, men ändå bra att det hände så pass tidigt (v 5). Kan man bli gravid ganska snart igen efter ett missfall? Hur länge blöder man? Jag behöver väl inte kontakta vården om jag själv inte har stora besvär? Lycka till alla ni andra <3


    Beklagar mf. Du kan försöka redan direkt efter om inga komplikationer uppkommer. Jag tänker att det är skönare med tidigt mf än sent. Du behöver inte kontakta vården. Dom kan inte se något ändå.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Um Hamza skrev 2021-08-23 14:19:31 följande:

    Hej :)

    Gjorde ett positivt test i lördags bf 30 april :)

    Tråkigt att läsa om era missfall. Detta blev min andra ägglossning efter ett missfall i somras. Vi hann börja planera lite med jobb och föräldraledighet, alltid jobbigt med sånt! Man blir ju nervös, men läste någonstans att det är ovanligt med flera missfall på rad, så ska försöka hålla fast vid den tanken :) Nu kan min 10-månaders kille få använda sin "jag ska bli storebror" - tröja :)


    Grattis, jag hållet tummarna för er. Det är ovanligt men jag har 2 barn utan problem sen innan. Nu har jag haft 4 mf i rad och hoppas på att denna 5 graviditet blir lyckad
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Tingeltangel) skrev 2021-08-24 10:21:56 följande:

    Hej! Jag plussade för några dagar sedan! Om jag räknar rätt är jag beräknad till 1 maj. Men menscykeln har ju varit knäpp hela sommaren ????

    Jag har två barn sedan tidigare, födda 2009 och 2012 och detta är min sjunde påbörjade graviditet. Jag hoppas att allt går väl denna gången!


    Grattis , jag håller tummarna
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Äntligen) skrev 2021-08-24 19:12:02 följande:

    Jag har äntligen plussat efter att ha försökt sedan augusti förra året!

    Är nervös över om det ska hålla då vi skulle fått en son nu i dagarna men som hade ett alvarligt syndrom som gjorde att jag födde honom i 17+. Det tuffaste beslutet jag fått göra så nu är jag lite orolig över hur jag kommer reagera under resans gång med denna parveln om hen stannar kvar hos oss. 

     


    Fy så tufft, men grattis till pluset. Håller tummarna att det ska gå bra
  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag har nyligen plussat. Fick gravid 2-3 v på digitalt. Har inte passerat bim. Har förmodligen bf i början på juni men det kommer bli snitt och blir då i maj. Jag är gärna med i fb gruppen om.den är helt privat. Jag har svårt att glädjas pga många mf

Svar på tråden BF maj 2022