• Anonym (Hm)
    Wed 1 Sep 2021 03:52
    643 visningar
    46 svar
    46
    643

    Hur lyckas behålla jobbet?

    Är ny på arbetet sen 3 månader tillbaka. Älskar mina arbetsuppgifter för första gången någonsin. Men en som har jibbat där i 4 år har gett sig fan på att hata mig. Kommer bra överens med alla andra, förutom med den här killen.

    Stundtals har det gått bra, vi hade en rolig jargong i början, sålänge man tillät att bli nertryckt i skorna utav han. När jag sen sa ifrån så har han gett sig fan på att hata mig och även uppträtt hotfullt vid 2 tillfällen.

    Gillar verkligen jobbet i sig, arbetsuppgifterna och arbetskollegerna. Tyvärr är samma kille den duktigaste vi har samtidigt som har gör sig stöddig och är väldigt uppblåst över att han är bäst på våra arbetsuppgifter.

    Igår gick det för långt då han uppträdde hotfullt bakom ratten på arbetsplatsen. Han har varit hotfull tidigare med men då att han skulle klippa till mig, för att jag sa; jag uppskattar inte att du dumförklarar mig. Efter att han sagt åt mig 5 gånger att gå hem och inte komma tillbaka igen.

    Problemet är att jag är så ny, och han har arbetat därbi 4 år och är väl omtyckt utav hälften av de övriga "viktigaste" kollegerna, då han är jäkligt snabb.

    Hur gör man för att få stanna? Har bett om att få arbeta helger. Men finns inte tillräckligt med arbete för det just nu och jag är bara under prövotid.

    Jag är med omtyckt av de andra kollegerna men väldigt ny som sagt.

Svar på tråden Hur lyckas behålla jobbet?