Inlägg från: Anonym (Wtf) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Wtf)

    Vaccinering under graviditeten?

    Att välja att inte vaccinera sig är att välja att riskera covid.

    Risken att dö eller få livslånga skador av covid är otroligt mycket högre än att få dokumenterade skador (alltså de skador som bekräftats av forskare/vård) av vaccineringen.

    Eventuella framtida fantasiskador av vaccinet ska inte ens finnas på samma bord när man jämför risker med varandra.

    Varför lärs inte rationellt tänkande och problemlösning ut i skolorna? Det är otroligt frustrerande att läsa samma sak om och om igen, baserad på okunskap och irrationella beslut.

    Man kan inte jämföra fakta om ena källan är seriös forskning och andra är facebook.

    Ni jämför inte äpplen och bananer, utan äpplen och clowner.

  • Anonym (Wtf)
    Anonym (Anonym) skrev 2021-09-08 18:26:14 följande:

    Vi får se vad långtidsstudierna säger framöver, men det vet vi inte ännu eftersom vi inte har kommit så långt.


    Och att vänta på långtidsstudierna innebär en hög risk att bli sjuk och en hög risk att få livslånga skador.

    Många av dessa "menlångtidsstudiernadåvah?"-folk kommer inte att vara friska eller leva när långtidsstudierna blir aktuella. Om alternativet är hög risk att dö/skadas IDAG kontra okänd risk att dö/skadas om 5 år, så är valet enkelt.

    Det många inte fattar är att överlevd covidinfektion i mycket stor omfattning ger långvariga och i vissa fall permanenta skador. Bland de lindrigare finns tappat smak- och luktsinne (=försämrad livskvalitet), i veckor/månader/år. Av de värre kan jag räkna upp diabetes typ 2 och permanenta lungskador (=försämrat och förkortat liv).

    Hjärntrötthet och hjärndimma hamnar väl mittemellan lindrig och svår, det går att leva med, men att jobba 100 % och vara en närvarande förälder kan bli omöjligt.

    Återigen, att välja att vänta på långtidsstudier är ett val att riskera covid. Om man väljer detta, ska man tänka klart tanken och inte bara sitta och vänta:

    Har man råd att vara sjukskriven i 180 dagar? Har man en förstående arbetsgivare? Vem tar hand om barnen om alla vuxna i familjen är sjuka? Har man livförsäkring? Har man skrivit testamente? Väldokumenterade tillgångar? Allt för att göra livet lättare för efterlevande och en själv.

    Har man gjort allt detta och dessutom isolerar sig, så har man riskminimerat. Annars är man bara okunnig och/eller lättledd.
Svar på tråden Vaccinering under graviditeten?