Inlägg från: DrLavernius |Visa alla inlägg
  • DrLavernius

    Nyligen haft MA/MA - försöka igen

    Hejhej! Jag är gärna med i tråden. Fick missfall för en vecka sedan, typ i vecka 5+1. Väntar på att det sista av blödningarna ska gå över och sedan försöker vi igen. Första graviditeten för mig med.

    Tyckte att det var riktigt tufft trots att det var ett så tidigt missfall, så känner verkligen med dig som fick veta det så sent.

  • DrLavernius
    DomkallarmigS skrev 2021-09-10 23:01:24 följande:

    Åh jag beklagar verkligen.. :( Ja det var faktiskt fruktansvärt jobbigt att få veta det så sent. Man trodde ju att man passerat de tolv mest kritiska veckorna så det kom verkligen som ett slag i magen. Och man känner sig så lurad av sin egen kropp när det gått så många veckor och man har trott att allt är bra.

    Ditt missfall igång av sig självom jag förstår dig rätt? Hoppas du har blött klart snart, känns som jag blött i evigheter (med några få dagars uppehåll då). Kommer ni våga försöka direkt igen eller kommer ni vänta en mens?


    Ja usch :(

    Precis! Ur det perspektivet var det väldigt lindrigt, har inte blött mer än vid mens, men mer utdraget då förstås. Frustrerande när det liksom bara är rosa flytningar kvar. Vi tänkte köra på igen typ direkt, men kanske inte lika ordentligt första cykeln. Jag varken tempar eller kör med ÄL-tester, så har ju ingen aning om när ägglossningen kommer den här gången.
  • DrLavernius
    florens91 skrev 2021-09-15 17:51:38 följande:

    När har ni alla BIM förresten? Jag har den 20/9!


    Jag vet inte riktigt när jag har BIM eftersom jag ju inte har haft mens ännu sedan missfallet, men om man räknar med det som förra mensen borde BIM vara någon gång 28-30/9 kanske? Men det är ju väldigt olika hur lång tid det tar innan nästa mens kommer efter missfall, så det blir ju mest en gissning.

    Har iaf slutat blöda helt sedan nästan en vecka, och tog ett gravtest som var helt blankt imorse, så förhoppningsvis är kroppen tillbaka på banan igen nu!
  • DrLavernius

    Idag har det gått 29 dagar sedan mitt missfall, har inte fått någon mens ännu. Brukar vanligtvis ha en cykel på ca 27 dagar. Vet att det inte går att räkna med att det blir samma direkt efter ett missfall, men det är svårt att inte hoppas.

    Har inte samma symptom som jag hade när jag var gravid förra gången, men det kan ju variera. Förra gången spända bröst, konstig mage, trötthet, molvärk till och från. Nu har jag känt av illamående enstaka dagar, men inte sammanhängande eller direkt tilltagande, och konstig mage. Pendlar mellan att vara övertygad om att jag är gravid och att vara säker på att mensen kommer när som helst.

    Tänkte testa imorgon bitti om mensen inte har kommit innan dess.

  • DrLavernius
    DomkallarmigS skrev 2021-10-01 12:19:07 följande:

    Åh hoppas att mensen inte kommit för att du redan är gravid igen :) hade ju varit underbart. Har du haft några tecken på äl sedan missfallet?


    Verkligen! :) Inte egentligen, men brukar i princip inte känna av äl alls sedan jag tog ut spiralen i våras. Har inte koll på sekret och så heller tyvärr, så har väldigt lite att gå på.
Svar på tråden Nyligen haft MA/MA - försöka igen