• florens91

    Nyligen haft MA/MA - försöka igen

    Beklagar missfallet, tråkigt oavsett hur tidigt? Samma sak hände mig, fick ett missfall i v 5+5 för några veckor sedan. Jag blev också väldigt ledsen trots att det var så tidigt. Ägglossningstest gav utslag ca en vecka efter att jag hade slutat blöda (några dagar sedan nu) och inväntar nu BIM runt den 20/9. Håller tummarna! Första barnet och första försöket även här.

  • florens91
    DomkallarmigS skrev 2021-09-12 20:27:36 följande:

    Anonym4848: Jag har läst lite på olika sidor och på vissa sidor står det att man SKA på efterkoll medan vissa att det räcker med gravtest. Konstigt att det kan vara så olika. Men ja man ska väl lita på sin magkänsla! Det var samma sak när jag fick mitt ma. Jag ringde två gånger o de sa att allt var normalt men jag stod på mig o fick komma in, och mycket riktigt så var det ju inte bra. Kanske ska ringa i morgon o se vad dom säger.

    Ja jag har hört att det kan vara så :) får hoppas att det snabbt tar sig för mig också igen! Tack <3

    Florens91: Ja visst så är det, det är ju så förkrossande även om det sker tidigt. Hur länge blödde du? Håller tusen tummar för att du får ett positivt test om några dagar :)

    Skaviblifyra: Ja men förstår det, alltid lätt att vara efterklok tyvärr!

    Haha får hoppas att dagarna som pms-häxa var värt det då, och att det tog sig :) själv har jag aldrig haft symtom vid ägglossning vad jag vet så det gör det ju lite svårare att lista ut när den kommer. Men ska prova mig på att tempa :) Om det brukar gå lätt för dig så hoppas vi det gör det denna gången också! Tredje gången gillt!


    DomkallarmigS: Jag blödde kraftigt i 2-3 dagar och sedan fortsatt i totalt typ 8 dagar! Du då? :)
  • florens91

    Hoppas att vi alla plussar snart! Jag har inte heller haft någon mens sedan missfallet, men jag vet när jag hade ägglossning och räknar med att mensen (eller upptäckt graviditet) kommer två veckor efter ÄL för min del?

  • florens91
    DomkallarmigS skrev 2021-09-17 08:24:38 följande:

    Kommer du hålla dig med att testa till efter den 20 eller kommer du testa innan? :)


    Förra gången, när jag var gravid, väntade jag flera dagar efter BIM för att jag tyckte det var kul att inte riktigt veta och gå runt och vara nyfiken :) Denna gång vill jag veta så snabbt som möjligt (man blir ju nojig när man haft missfall så jag tänker att jag vill veta om att var gravid ifall jag får ett tidigt missfall) så jag testade faktiskt imorse, men det var negativt. Får vänta några dagar och se om mensen kommer!
Svar på tråden Nyligen haft MA/MA - försöka igen