• Eva7272

    Fryst återföring i september, vem mer än jag?

    IVFivrig skrev 2021-09-12 11:41:00 följande:

    Hej! Den 10/9 gjorde jag en frysåterföring av en blastocyst, för alltså 2 dagar sedan. Vem mer har gjort detta nyligen och kan dela med sig av bl a symptom och liknade? Tar ni progesteron? Berätta gärna ????


    Då har vi samma insättningsdag. Satte också in fryst blastocyst 10/9. Jag har gjort ett försök som misslyckades tidigare i år (i juli) med färsk blastocyst. Det var lurigt för jag hade en del symtom som ont i brösten och lite molande värk i magen och ut mot ljumskarna. Var också mer känslosam/?gråtig?. ?Troligen betrodde dessa symtom på progesteronet. Jag har varit gravid tidigare (har två barn och fått några missfall) och symtomen jag hade då påminde en del om hur jag kände under ruvningen förra gången. Denna gång kände jag en del molande på RD 0, RD 1 men i princip inget sen igår RD 2. Det stressar mig lite. Hur känner du? Har du symtom?
  • Eva7272
    Isabelle38 skrev 2021-09-15 23:29:52 följande:

    Vet nog inte mer än du men hoppar över till denna tråd från augustitråden så kan vi följas åt här. Gjorde min första FET (och första återföring överhuvudtaget) den åttonde och ska testa 21. Tar cyklogest och får väldigt ömma och stora bröst av det och svullen mage. Konstigt nog varit ganska energisk de senaste tre dagarna.

    Vill inte negga men har verkligen börjat känna mina specifika mensvärkar (som alltid kommer typ nu och strålar ner i foten) så jag tänker typ att det inte gick. Sedan får jag tusen katastroftankar och sedan lugnar jag ner mig en stund?repeat. ;)


    Jag har liknande mensvärk. Går från ryggen och ner i foten. Testade faktiskt idag, även om det är tidigt , för att förbereda mig på att det kanske ej blir något denna gång. Tyckte då mig se ett svagt, svagt streck (förutom teststrecket). Visste inte om det var önsketänkande eller inte. La upp en bild på stickan i en tråd där andra kan kommentera om de tror att det är positivt el ej. Hittills har en person svarat och hon tror att det är positivt, men känner mig fortfarande osäker, men håller naturligtvis alla tummar.
  • Eva7272
    Isabelle38 skrev 2021-09-16 10:47:49 följande:

    Håller otroligt mycket tummarna för dig Eva!!! Berätta hur det går! Funderar också på att testa någon dag tidigt för att ta beskedet i små portioner. Hur svagt strecket är ska ju inte spela något till har jag hört?

    Men vad lustigt att du har samma slags mensvärk. Det kan vara tecken på endometrios tydligen? Tänkte kolla upp det med kliniken. Det gör även ont ibland på ett ställe i magen under mens, när jag sträcker på mig. Inget du kollat upp möjligtvis?


    Tänker också så att är det ett streck spelar inte styrkan någon roll så här i början. Just nu är väl det att jag blir osäker på om det verkligen är ett streck eller inte. Men kul att det fanns en annan person som tyckte att det såg ut att vara positivt. Ingen sa att det var negativt.

    Jag har haft mag/ryggvärk som strålat ut i benen och i foten ibland vid mens. Dock ej varje gång. Det med endometrios, kan man upptäcka det vid vanlig gyn undersökning?

    Just nu har jag lite stick i magen. Hoppas det beror på en ev. graviditet och inte att mensen är på ingång.
  • Eva7272
    Onemore2018 skrev 2021-09-16 12:26:24 följande:

    Jag satte tillbaka en 5 dagars igår FET. Har upptäckt en liten rosa blödning efter återinförande. Denna gång fick jag inte lutinus. Detta är min fjärde återinförda


    Kanske kan vara en nidblödning? Sägs ju att en del får det då det fäster. Själv har jag aldrig fått det så det händer väl inte alla. Håller tummarna för dig.
  • Eva7272

    Jag har testat positivt för tredje dagen på raken. Jag testar varje dag nu för att se om strecket ökar i styrka. Idag tyckte jag det var lite starkare (är på RD8). De tidigare har efter ett par timmar varit väldigt svåra att se men senaste är lite tydligare.

    Mina symtom är främst värk som är precis som mensvärk. Jag hade det även förra gången jag ruvade men inte så här kraftigt.

    Tänker på er alla som ruvar och önskar att det ska gå bra för oss allihopa.

  • Eva7272

    Isabelle38 ja jag är på RD8 med en 5dagars. Tar väl ofta lite kortare tid för dem att fästa än 2 dagars exv. Men har hört flera som plussat senare med 5 dagars också så RD8 är nog rätt tidigt.

    Isabelle38 & Zoe2021 lycka till imorgon, håller tummarna stenhårt för er.

    Saknar också emojis för skulle velat skrivit ett hjärta efter håller tummarna.

  • Eva7272
    Zoe2021 skrev 2021-09-18 21:16:51 följande:

    Väntar du till måndag då Isabelle? Vad SÅ NÄRA att göra det för en timme sedan men tänkte att jag kommer inte kunna sova (varken om det är plus eller neg) så avvaktar till imorgon. Är så spänd! Men försöker ändå hålla lugnet. Jag var super stressad förra gången så försöker att vara så neutral jag kan.

    Eva, när har du TD?

    Ciasim, kan vara nidblödning?

    Håller med, det är lugnade att ha en sådan här grupp.


    Har TD 24/9 så nästan en vecka kvar. Känner igen nervositeten. Först var det när jag testade gång 1. Sen alla andra gånger efter det eftersom jag är rädd att strecket ska blivit svagare och missfall på väg. Har köpt ett digitalt test med veckoindikator som jag kanske använder imorgon eller i veckan. Ev. kommer jag hålla mig till TD.
  • Eva7272
    ciasim skrev 2021-09-19 11:37:12 följande:

    Hej allihopa, 

    Någon annan av er som haft blödning? 

    Jag har vag mensvärk som kommer och går, bruna mycket lätta blödningar. 

    Ruvardag 7 

    Man antar ju att det är kört. 

    Tänkte först att jag var rätt "lugn" men idag känner jag hur besvikelsen faktiskt sköljer över en. Visst, det är inte helt färdigt, men jag tror det är mensen som är på ingång. 

    Hur går det för er? 


    Jag har inte haft små blödningar då jag gjort IVF men jag har haft det när jag väntade min son. Det gick ju bra i slutänden men var så klart orolig varje gång de dök upp.
  • Eva7272
    Zoe2021 skrev 2021-09-20 09:37:47 följande:

    Isabelle, förstår att det är så jobbigt. Framförallt första gången! Första gången var jag helt knäpp i huvudet och kunde inte fokusera på något. De förklarade för mig att det är inte många som klarar det första gången så man får kanske se det så och kämpa tills nästa?

    Men?.

    Det är positivt att mensen inte kommit ännu? Jag har ju haft ?mensvärk? hela veckan.

    Jag testade igår och idag och det är starka plus. Vi är så glada men också så tacksamma att det gick. Nu hoppas vi att det vill stanna och växa så det inte blir missfall. Är ju så tidigt.

    Jag förstår att det är jobbigt och läsa när någon annan plussar men hoppas verkligen att man ser det som pepp, för varje gång någon plussar så betyder ju det att det hjälper, den behandling vi alla får.

    Tänker på er och håller alla tummar och tår på att det går bra för oss här nu!


    Grattis till plusset! Ja det är blandade känslor när man läser om plus och själv inte plussat. Man är ju så klart glad för andras skull men ledsen för att man själv inte får det där efterlängtade.

    Mitt plus håller i sig och blivit starkare men har ändå lite svårt att ta in det. Vill så gärna att det ska stanna. Räknar dagarna till vecka 12. Kommer väl inte känna mig helt säker efter det heller men lite tryggare kanske.
  • Eva7272
    Isabelle38 skrev 2021-09-21 07:40:17 följande:

    Testade imorse och det var nästan läskigt tomt på andra sidan ena strecket. Inte gravid överhuvudtaget. Känns såklart väldigt tungt. Kändes inte rätt i kroppen men jag är en sådan grundoptimist så jag trodde ändå det skulle vara positivt. Håller tummarna för er andra. Fint med några som går före och har lyckats.


    Vad ledsamt. Jag tycker också att det blir så hopplöst tydligt på något sätt när man får negativt. Det hände ju mig förra gången. Jag blev också orolig för att det aldrig skulle funka. Och egentligen vet jag ju fortfarande inte om det gör det hela vägen, är ju väldigt tidigt gravid. Men det finns många det går bra för och nästa gång kan det mycket väl vara er tur. Kram
Svar på tråden Fryst återföring i september, vem mer än jag?