• Wed 15 Sep 2021 23:29
    3826 visningar
    49 svar
    49
    3826

    Fryst återföring i september, vem mer än jag?

    Vet nog inte mer än du men hoppar över till denna tråd från augustitråden så kan vi följas åt här. Gjorde min första FET (och första återföring överhuvudtaget) den åttonde och ska testa 21. Tar cyklogest och får väldigt ömma och stora bröst av det och svullen mage. Konstigt nog varit ganska energisk de senaste tre dagarna.

    Vill inte negga men har verkligen börjat känna mina specifika mensvärkar (som alltid kommer typ nu och strålar ner i foten) så jag tänker typ att det inte gick. Sedan får jag tusen katastroftankar och sedan lugnar jag ner mig en stund?repeat. ;)

  • Thu 16 Sep 2021 10:47
    #6
    Eva7272 skrev 2021-09-16 08:38:48 följande:

    Jag har liknande mensvärk. Går från ryggen och ner i foten. Testade faktiskt idag, även om det är tidigt , för att förbereda mig på att det kanske ej blir något denna gång. Tyckte då mig se ett svagt, svagt streck (förutom teststrecket). Visste inte om det var önsketänkande eller inte. La upp en bild på stickan i en tråd där andra kan kommentera om de tror att det är positivt el ej. Hittills har en person svarat och hon tror att det är positivt, men känner mig fortfarande osäker, men håller naturligtvis alla tummar.


    Håller otroligt mycket tummarna för dig Eva!!! Berätta hur det går! Funderar också på att testa någon dag tidigt för att ta beskedet i små portioner. Hur svagt strecket är ska ju inte spela något till har jag hört?

    Men vad lustigt att du har samma slags mensvärk. Det kan vara tecken på endometrios tydligen? Tänkte kolla upp det med kliniken. Det gör även ont ibland på ett ställe i magen under mens, när jag sträcker på mig. Inget du kollat upp möjligtvis?
  • Thu 16 Sep 2021 20:55
    #11

    Idag pratade jag med kliniken (hade lite frågor) och då sa de även att progesteronet ger en massa olika graviditetstecken som bara är biverkningar. Så om man tar det tyckte hon att vad man än känner i princip kan betyda vadsomhelst. Åh om man bara visste!

    Zoe2021 hade verkligen inte tänkt testa i förväg men nu vet jag inte om jag kan hålla mig längre!! Söndag låter som en ganska bra dag. Har av olika skäl en stark känsla att det inte har funkat och kanske måste ta det beskedet i omgångar. Tar du progesteron?

    Eva7272 håller verkligen tummarna! Ja så skumt, jag får inte heller det varje gång. Endometrios upptäcka inte vid vanlig gynundersökning om det inte blivit väldigt ?mycket?, annars krävs titthålsoperation.

    Vi är så enormt tappra. Min kära sambo försöker stötta men man kan inte förstå tror jag.

  • Fri 17 Sep 2021 17:57
    #15
    TheSwedishKiwi skrev 2021-09-17 17:47:48 följande:

    Fick min mens idag. ???? Hoppas det går bättre för er.


    Fy fan vad jobbigt och känslomässigt dränerande detta kan vara. Hoppas ni inte är alltför ledsna. Håller alla tummar för er inför lilla blaston i frysen. Helt plötsligt går vi där med våra magar!
  • Sat 18 Sep 2021 10:16
    #17

    Låter bra Zoe, jag är med. Jag är väldigt otålig av mig även annars, men det här är ju galet! Då köper jag test idag så att jag kan testa på morgonen imorgon.

    Fortsatt mycket PMS och mensvärk och det har ökat, så det känns inte helt rätt?.hur mår du??

  • Sat 18 Sep 2021 12:09
    #20

    Ciasim det verkar som att vissa räknar insättningsdagen som RD 0 och då är du på dag 5 men vissa räknar det som dag 1 och då är du på RD 6 ja! Lycka till!!!

    Eva -det är ju fantastiskt! Så glad för dig, du hade rätt om strecket. Men är du på RD8 alltså!? Coolt att det kan ge utslag så tidigt. Jag och Zoe ska också testa i förväg!

    (Vad jag saknar att inte kunna göra emojis här förresten, haha detalj)

  • Sat 18 Sep 2021 17:42
    #24

    Fan Zoe, nu blir jag en svikare! Gick till mitt apotek men de hade nya öppettider och stängt på helger vilket jag inte märkt förrän nu, gick vidare till nästa och det var slut. Har början på migrän så fick gå hem och nu vilar jag. Vågar inte ta ibuprofen eller annat NSAID och starkare grejer om jag trots allt skulle vara gravid. Nu så är jag sjukt orolig att jag ska få migrän utan att kunna medicinera, det är katastrof. Det du säger tycker jag låter lovande men man vet ju ingenting, men snart, snart vet du. Jag mådde också så dåligt av sprutorna så vill gärna slippa det igen.

    Eva älskar dina plus på stickorna!! Vill också skicka hjärtan till er!

    Det hjälper så otroligt mycket med vår lilla grupp. Tack!

  • Sat 18 Sep 2021 17:46
    #25

    Så flummig nu. Fick alltså inte tag på graviditetstest.

  • Sat 18 Sep 2021 23:56
    #29

    Jäpp Zoe väntar till måndag! Men migränkänningarna försvann i alla fall, så skönt!! Alltså förstår dig till hundra procent. Man går runt och försöker vara neutral och tänka på annat men detta är egentligen det enda som betyder något. Tänker på dig imorgon!

    Ciasim, känner rätt mycket mensvärk och på ett vanligt typiskt sätt som verkligen känns som just mensvärk. Känner mig inte så hoppfull inför just denna gång. Väldigt få som det går för på första försöket också tänker jag?

  • Mon 20 Sep 2021 07:58
    #35

    Tänker på er och undrar hur det går! Min man bad mig att inte förtesta så jag väntar till imorgon. Känner hur jag kastats mellan hopp och förtvivlan. Har fortsatt typisk mensvärk och möjligen hålls mensen bara tillbaka av progesteronet, de sa att det ofta blir så.

    En jäkligt konstigt grej är att jag varit väldigt pigg den senaste veckan. Tycker progesteronet och hela grejen borde gjort mig trött. Inte haft sån här energi på länge. Ingen som känner igen sig?

  • Mon 20 Sep 2021 14:43
    #38
    Zoe2021 skrev 2021-09-20 09:37:47 följande:

    Isabelle, förstår att det är så jobbigt. Framförallt första gången! Första gången var jag helt knäpp i huvudet och kunde inte fokusera på något. De förklarade för mig att det är inte många som klarar det första gången så man får kanske se det så och kämpa tills nästa?

    Men?.

    Det är positivt att mensen inte kommit ännu? Jag har ju haft ?mensvärk? hela veckan.

    Jag testade igår och idag och det är starka plus. Vi är så glada men också så tacksamma att det gick. Nu hoppas vi att det vill stanna och växa så det inte blir missfall. Är ju så tidigt.

    Jag förstår att det är jobbigt och läsa när någon annan plussar men hoppas verkligen att man ser det som pepp, för varje gång någon plussar så betyder ju det att det hjälper, den behandling vi alla får.

    Tänker på er och håller alla tummar och tår på att det går bra för oss här nu!


    ZOE!!! Grattis! Vad kul för dig och din man! Det här steget är det svåraste ju, nu håller jag tummarna att det fortsätter lika fint. Du har helt rätt i att det är ett tecken på att detta fungerar, som känns betryggande.

    Så fint Eva och Zoe. Blir jätteglad när ni snälla och empatiska människor ska få barn, känns tryggt inför världens utveckling. Nu håller jag tummarna inför imorgon och annars får jag minnas att första gången är ingen gång.
  • Tue 21 Sep 2021 07:40
    #40

    Testade imorse och det var nästan läskigt tomt på andra sidan ena strecket. Inte gravid överhuvudtaget. Känns såklart väldigt tungt. Kändes inte rätt i kroppen men jag är en sådan grundoptimist så jag trodde ändå det skulle vara positivt. Håller tummarna för er andra. Fint med några som går före och har lyckats.

  • Tue 21 Sep 2021 21:17
    #44
    Zoe2021 skrev 2021-09-21 20:44:35 följande:

    Super stor kram! Det är så jobbigt första gången men som jag skrev senast så säger de att man ska ha en väldans tur för att det ska gå då. Tänk nu vi som klarade andra gången, det kommer ni också göra! Var ledsen, arg och låt det komma ut för att sedan kriga vidare!!!

    Hejar på er och oss alla!


    Tack Zoe! Ja väldigt tungt och mycket katastroftankar. Men det hjälper så enormt mycket att läsa vad du skriver. Du är en fantastisk människa!
Svar på tråden Fryst återföring i september, vem mer än jag?