• Zoe2021

    Fryst återföring i september, vem mer än jag?

    Hej,

    Hur mår ni nu, fortfarande värk?

    Isabelle38, vi har ju samma dag beräknad för menstruation och TD. Jag börjar bli så nyfiken och vill ta test, tror jag väntar till söndag iaf.

    Hur tänker ni?

    Jag har fortfarande haft molande värk/att det drar/?träningsvärk? där nere. Som en ägglossning fast lite värre, i alla dagar sedan insättning i princip.

    Börjar undra varför..

  • Zoe2021

    Så tråkigt! Lider med dig. Det är som flera skriver, man måste få deppa och sedan bara på det igen! Det kommer vara glömt när vi står där med de små.

    Isabelle38 - jag har nog bestämt mig för att köra söndag. Min man har varit borta i jobb några dagar och kommer hem då så hade varit kul och överraska (eller gråta?).

    Hur känner du dig nu?

    Om man testar söndag så är det på beräknad mens dag sen samtidigt två dagar innan TD så tänker att det måste ge ett säkert svar?

  • Zoe2021

    Isabelle38 - var så nära att göra det i morse men tänkte nä, jag vill inte förstöra min lördag och blev nu mer peppad att testa imorgon. Så spännande! Och att vi testar samtidigt.

    Att din mens inte har kommit än är positivt! Vi håller tummarna inför imorgon! Är så nervös! (Vill verkligen inte börja med sprutorna igen, mådde så dåligt av dom!).

    Jag har fortsatt ?ont? när jag anstränger mig sömnlöshet vila och lyssna på kroppen. Inga andra symtom (positivt/negativt?). Kände lite spänningar i bröstvårtor/brösten innan läggdags igår och lite imorse men inget sen.

    Eva - kul! Grattis! Håller tummarna på att det fortsätter!

  • Zoe2021

    Väntar du till måndag då Isabelle? Vad SÅ NÄRA att göra det för en timme sedan men tänkte att jag kommer inte kunna sova (varken om det är plus eller neg) så avvaktar till imorgon. Är så spänd! Men försöker ändå hålla lugnet. Jag var super stressad förra gången så försöker att vara så neutral jag kan.

    Eva, när har du TD?

    Ciasim, kan vara nidblödning?

    Håller med, det är lugnade att ha en sådan här grupp.

  • Zoe2021

    Isabelle, förstår att det är så jobbigt. Framförallt första gången! Första gången var jag helt knäpp i huvudet och kunde inte fokusera på något. De förklarade för mig att det är inte många som klarar det första gången så man får kanske se det så och kämpa tills nästa?

    Men?.

    Det är positivt att mensen inte kommit ännu? Jag har ju haft ?mensvärk? hela veckan.

    Jag testade igår och idag och det är starka plus. Vi är så glada men också så tacksamma att det gick. Nu hoppas vi att det vill stanna och växa så det inte blir missfall. Är ju så tidigt.

    Jag förstår att det är jobbigt och läsa när någon annan plussar men hoppas verkligen att man ser det som pepp, för varje gång någon plussar så betyder ju det att det hjälper, den behandling vi alla får.

    Tänker på er och håller alla tummar och tår på att det går bra för oss här nu!

  • Zoe2021
    Isabelle38 skrev 2021-09-21 07:40:17 följande:

    Testade imorse och det var nästan läskigt tomt på andra sidan ena strecket. Inte gravid överhuvudtaget. Känns såklart väldigt tungt. Kändes inte rätt i kroppen men jag är en sådan grundoptimist så jag trodde ändå det skulle vara positivt. Håller tummarna för er andra. Fint med några som går före och har lyckats.


    Super stor kram! Det är så jobbigt första gången men som jag skrev senast så säger de att man ska ha en väldans tur för att det ska gå då. Tänk nu vi som klarade andra gången, det kommer ni också göra! Var ledsen, arg och låt det komma ut för att sedan kriga vidare!!!

    Hejar på er och oss alla!
Svar på tråden Fryst återföring i september, vem mer än jag?