Inlägg från: Anonym (Nurse Ratched) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nurse Ratched)

    Ledsen efter psykologkontakt

    Tyvärr är det lite rysk roulette med läkare, många är bra men ibland träffar man på helt värdelösa. På många vårdcentraler arbetar dessutom allmänläkare som är helt ointresserade av psykiatri, det var bara en del av deras AT-tjänst som dom "genomled", gissar på att det är ett sådant stolpskott du träffat på.
    Du har rätt att byta doktor och jag rekommenderar dig starkt att göra det. Beroende på om du bor i stad eller landsbygd finns ju begränsat med alternativ men kanske kan du rent av byta vårdcentral? Det är sällan läkare som har en avgörande roll i ett tillfrisknande utan brukar ju utgöras av kuratorer, psykologer, sjuksköterskor eller skötare men denna människa ska du inte behöva ha att göra med då det bara kommer leda till mer ångest varje gång ni ska ha kontakt vilket jag förmodar är med jämna mellanrum.

  • Anonym (Nurse Ratched)

    Vänta nu läste jag igen, förlåt, det är alltså psykologen som betedde sig såhär? Det har jag sällan hört patienter påpeka, hon låter ju helt empatistörd. Rådet är väl ändå detsamma, försök byt vårdcentral om du har möjlighet, om det inte är så att dom har en uppsjö av psykologer/terapeuter att välja på men brukar vara ovanligt på vårdcentraler.

Svar på tråden Ledsen efter psykologkontakt