• Anonym (Jean)

    Ledsen efter psykologkontakt

    Psykologen låter helt galen.

    Vad jobbigt för dig. Hennes dåliga bemötande hade inte med dig att göra. Helt oprofessionellt av henne.

    Försök med en annan psykolog.

  • Anonym (Jean)
    Anonym (T) skrev 2021-09-15 08:38:59 följande:

    Tråkigt, när du väl kommit så långt!! Att psykologen frågar om barnen kan jag förstå, det är antagligen en viktig pusselbit för att förstå dig och kunna hjälpa dig, men det sättet psykologen hade mot dig som du beskriver det är oprofessionellt.

    Ett tips kan vara att kolla om du kan få någon sorts samtalsstöd genom din arbetsgivare. En del har olika avtal och försäkringar för sina anställda och det behöver inte nödvändigtvis handla om arbetsrelaterade problem för att få hjälp.


    Man behöver inte ha någon speciell utbildning för att kalla sig kurator (inte skyddad titel), så en kurator kan vara vem som helst. Det har jag upplevt när jag träffade en kurator på MÖdravårdscentralen, hon var en snäll kvinna som var väldigt valhänt och oprofessionell, liksom gav lite hemmasnickrade råd, kändes det som.

    Sen kan ju en psykolog vara helstollig förstås trots sin långa utbildning. Jag önskar dig lycka till att hitta en bra. Det är många som vittnar om att man kan behöva leta lite för att hitta en bra psykolog.
Svar på tråden Ledsen efter psykologkontakt