Inlägg från: betula |Visa alla inlägg
  • betula

    BF juni 2022

    Vad långt ni redan kommit i tråden! Smyger mig in här efter ett mkt svagt pluss i lördags o ett något starkare idag. Känner mest oro kring om det verkligen kommer bli något/stanna kvar, så vågar knappt säga att jag plussat. 39 år och tredje barnet som blir lite av en sladdis då min yngsta är 7 nu. BF nån gång i slutet av juni.

  • betula
    hurtänktedunu skrev 2021-10-18 12:50:06 följande:
    Grattis och välkommen till oss. Spännande med en tredje. Jag väntar också tredje. Men nervös är man ju helt klart. Hur mår du?

    Tack. :) Mår än så länge bra. Kanske att jag är tröttare än normalt, men har dragits m en förkylning i veckor nu och sover dåligt just nu, så svårt att säga vad det beror på.

    Har väldigt svårt att smälta att det nog faktiskt har tagit sig. Beställt ett digitalt test nu för att kunna känna mig säker. Vet inte ens om jag kommer berätta för mannen innan jag tagit det testet...


    Vilken vecka är du i? Hur mår du?

  • betula
    xnfsm skrev 2021-10-18 17:03:34 följande:

    På väg till gynakuten på inrådan från 1177?s rådgivning för gyn. Blod på pappret och ont i magen. Total panik. Och så blir jag så arg. Varför ska det behöva vara såhär?!


    Håller tummarna att det går bra!
  • betula
    knyttets skrev 2021-10-19 11:47:28 följande:

    Ja usch nu börjar verkligheten komma ikapp :D Illamåendet är närvarande mest kvällstid, men värst just nu tycker jag själv är tröttheten. Vet inte hur jag ska klara mig genom hösten som brukar vara tung också utan att det växer en människa i mig. Kan knappt koncentrera mig på jobbet, kan bara tänka på hur skönt det ska bli att få komma hem och sova.


    Jag är oxå helt sjukt trött! Somnar nästan vid bordet o flydde till toan nu för att komma ifrån lite bara. Fasar för hur det kommer funka längre fram m mitt jobb som innebär en ofta trött, sliten och öm kropp. Har dessutom en enormt tråkig chef så ser inte fram emot att berätta o räknar inte m vidare stöd fr hen
  • betula
    hurtänktedunu skrev 2021-10-19 14:57:43 följande:

    Jag har preglife och preggers samt baby Journey.


    Någon du tycker är bättre än de andra?
  • betula
    sofgal skrev 2021-10-19 19:06:04 följande:

    Hur går det för er alla? :)

    Jag har nyligen blivit av med min hemska kramp i ryggen som gjorde mig totalt sömnlös. Nu har jag inga mer symptom än lite ömma bröst, lite trött men framförallt hungrig! :D

    Var på inskrivning hos BM i torsdags, gjorde även cellprov då och fick reda på att mina slemhinnor är jäääättte sköra. Jag blödde som en tok när hon tog provet, vilket var lite skönt att veta då jag veckan innan fick en blödning och idag fick jag också en som var större än den innan.

    Jag försöker verkligen inte att oroa mig innan det verkligen blir en rejäl blödning. Dom jag haft har varit rätt små, blodblandad flytning liksom - inget i toaletten eller på trosskyddet.

    Är i vecka 8 och då jag valt att inte göra KUB känns det ju som en evighet att vänta tills jag märker att magen växer och så, allt man vill är att veta att det är bra där inne med den lilla. Så mycket känslor man hinner känna på en dag va?

    Håller tummarna för oss alla att det ska gå bra. Mot vecka 12+ flickor! :)<3


    Min förra graviditet hade jag massa blödningar de första 12 veckorna, framförallt kring varje tidpunkt då jag skulle haft mens. Jättejobbigt, men det är ju vanligare än en tror o för min del slutade det efter v 12.
  • betula

    Jag har inte berättat för någon annan än maken o lillasyster. Känner att jag vill hålla det hemligt så länge det går (till skillnad från tidigare graviditeter som vi berättat om så fort vi vetat typ). Dels pga jag är mkt äldre nu o mer orolig för att det kanske inte kommer gå vägen, dels för att jag vill att barnen ska få veta "först" och yngsta lär inte kunna hålla tyst när hon vet och då lär hela byn få veta. Samt att jag har en riktigt tråkig chef som jag inte alls ser fram emot att berätta för och vill verkligen inte att hen ska höra via någon på byn... Men får se hur länge det går att dölja. Tidigare graviditeter har jag varit så sjukt trött i början att jag inte klarat av att hålla mig vaken och då mor kommer på besök om 2 veckor är jag rädd för att tröttheten söagit till så hon kan räkna ut det själv.

  • betula
    Mamma91a skrev 2021-10-21 12:00:00 följande:

    Skriver igen, skriv till mig om ni vill va med I en fb-grupp för bf juni.

    Då får ni länken dit för det går inte att söka


    Är den hemlig så inga fb-vänner kan se att en är medlem eller skriver i den? Vill inte att dets ka komma ut än.

  • betula

    Alltså, jag sover så grymt dåligt! Gjort det ett tag nu (sen inna jag plussade). Vaknar nån gång mellan 3-4 på morgonen oftast, men ibland så tidigt som vid 1 och kans en inte somna om. :( Brukar ibland somna kring 6, men klockan ringer 630, så det blir sällan bra det heller. :( Känner mig som ett vrak! Och imorse så låg gråten konstant och tryckte bakom ögonlocken. Hur fan ska en orka om en inte får sova?! Dessutom så börjar illamåendet smyga sig på mer och mer och det här m att äta rätt mängd, vid rätt tillfälle och rätt sak kommer gissningsvis bara bli viktigare och viktigare om denna graviditeten blir som tidigare. :(

Svar på tråden BF juni 2022