Inlägg från: hurtänktedunu |Visa alla inlägg
  • hurtänktedunu

    BF juni 2022

    jozz skrev 2021-10-07 17:58:13 följande:

    Ja det stämmer att det är rfsu, tänkte att jag väntar några dagar till innan jag testar igen. Då borde det ge ett starkare plus om det skulle vara något på gång, för att sedan ge mig på ett digitalt test. :)


    Jag tror du skulle få positivt på ett digitalt i morgon med det där. Som sagt jag hade svagare och fick ändå 1-2 på digitalt. Och jag har tagit massa rfsu test men aldrig fått spök. Kanske beror på batch.
  • hurtänktedunu
    My871 skrev 2021-10-07 22:01:52 följande:

    Jag hoppar gärna med i denna gruppen. Jag plussade ordentligt idag, men är lite oklart när bf är. Jag gissar på runt 16 juni :)

    Detta bli mitt femte barn. Finns det ngn mer i gruppen som har fler barn :)


    Välkommen. Kul. Jag har två till barn så detta blir tredje
  • hurtänktedunu
    Chemistryfreak skrev 2021-10-08 07:20:24 följande:

    Hoppar in här jag också plussade för strax under två veckor sedan så har BF runt 4/6. Tog ett nytt digitalt test som visade 3+ imorse. ????


    Grattis så roligt
  • hurtänktedunu
    knyttets skrev 2021-10-08 08:24:09 följande:

    Har hunnit glädjas några dagar nu åt det trevliga beskedet om att vi väntar, men nu börjar oron krypa på kring allt som kan gå fel ännu. Det är ju kul att plussa tidigt, men nu straffar det sig med den långa väntan. Vad gör ni andra för att hålla er lugna så här tidigt i graviditeten?


    Ja gud jag känner igen känslan. Den är ny för mig men det är högst troligt på grund av mitt missfall I augusti. De andra graviditeterna har ju gått så lätt. Men nu känner jag bara att jag vill överleva helgen för då var jag passerat bim. Riktigt jobbig känsla det här.

    Jag försöker uppehålla mig bäst jag kan. Tyvärr har jag haft en ovanligt lugn vecka på jobbet vilket ger för mycket tid till att tänka. Men fritiden är allt annat än lugn så det är bra. Massor att göra hela tiden känner jag. Spelar massa padel för att uppehålla mig och sen en hel del aktiviteter på helgerna. Men jag har ändå på något sätt bestämt mig att jag tänker glädjas åt detta för i värsta fall har jag gått och vart glad I onödan.
  • hurtänktedunu
    sofgal skrev 2021-10-08 15:02:37 följande:

    Hej!

    Jag är gärna med här!

    Har plussat med första barnet. BF bör vara 5/6-22.

    Har helt sjuk växtvärk i livmodern, är verkligen kramp flera gånger om dagen (känns mest i ländryggen) och får knappt sova, sjukt tungt. Är inne på andra veckan med dom här smärtorna. Den lilla gör plats :)

    Fick en liten liten blödning i förrgår och blev såååå orolig. Men det har inte kommit något mer och den som kom var så ljust ljus rosa.

    Hoppas jag inte får någon mer och att kommande veckor går bra.

    Finns det någon FB-grupp så är jag gärna med i den. :)


    Grattis. Så roligt. Välkommen hit.
  • hurtänktedunu
    Gemmy skrev 2021-10-08 21:50:22 följande:

    Vad har ni för symptom just nu? Går in i vecka 7 på söndag.

    Jag har inga alls. Förutom att jag är lite trött ( men skyller det på allt kaffe som jag inte får i mig längre). Har märkt dock att jag sover så stört på natten, vaknar flera gånger, inte för att gå på toa, bara så där. Så det är jobbigt.

    Hur mår ni andea?


    Lätt Illamående till och från och brännande känsla I bäckenet. Annars inget än. Får se om det kommer något mer. Men jag brukar vara rätt befriad från symtom
  • hurtänktedunu
    Såpbubblan skrev 2021-10-09 08:04:29 följande:

    Jag hoppar också in här. Plussade nyss, äntligen efter 3 års försök ???? Lite osäker på bf dock, antingen slutet på maj eller början på juni. Det blir iaf nära mitt första barn som är född i början på juni ????


    Grattis så kul. Jag har också redan en i juni. Bf är 5 dagar före hennes födelsedag så vi får se hur det blir.
  • hurtänktedunu
    GlitterE skrev 2021-10-09 08:54:55 följande:

    Hej på er!

    Plussade i söndags 3 oktober och är nu på 4+3. Prel bf cirka 14 juni 2022. Pluset dök upp efter tredje omgången letrozol på grund av pcos, detta var dock första stimuleringen som gav ett moget ägg. Är så lycklig och samtidigt så otroligt rädd att något ska gå fel. Med anledning av ägglossningsstimulering så ska vi på tidigt ultraljud hos gyn 6+6. Inskrivning hos BM 5+6 ????

    Vi är 26 och 29 år och har inga barn sedan tidigare.

    Håller tummarna för alla i tråden, håll i och håll ut!


    Grattis så spännande med första barnet. Vilken resa. Alltid speciellt med första. Håller alla tummar för er alla
  • hurtänktedunu
    Elli123 skrev 2021-10-09 09:52:11 följande:

    Hej på er! Jag plussade i veckan och tippar på bf 15/6. Fick missfall och detta är första graviditeten efter dess, nu håller jag tummarna men vågar inte vara 100% glad ännu <3 tror jag måste boka in tidigt ultraljud för att se så allt fäst rätt!


    Jag förstår känslan. Fick också ett missfall. Kom i augusti I v11 så också en del oro sen intalar jag mig själv att jag kan inte gå och vara orolig hela tiden heller. Jag kommer aldrig orka så jag försöker så gott det går men tankarna smyger ju på ibland.

    Jag har bokat in tidigt ultraljud och nipt redan. Längtar verkligen.
Svar på tråden BF juni 2022