Inlägg från: Anonym (Johan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Johan)

    Ensam tre barns pappa, slut på livs lust

    Om jag förstod det rätt så vill hon dra och strunta i barnen? Isåfall se till att du får egen vårdnad så fort som möjligt och anmäl så hon får betala underhåll.


    Jag har varit i en liknande situation, men det var ingen otrohet, utan snarare dåligt månne hos henne. Så jag har levt med mina två barn på heltid de senaste sex åren. Det är tufft i början, speciellt med mindre barn, men du hittar era rutiner som fungerar för er. Barnen kommer så klart sakna mamman, men det avtar med tiden. Gör så gott du kan utan att överdriva och glöm inte det viktigaste. Du kommer aldrig räcka till allt, men se till att ge barnen kärlek och din tid. De kommer behöva din tid ännu mer nu än innan.


    Med det menar jag inte att ni hela tiden ska göra roliga saker, utan tid kan man dela närsomhelst och hursomhelst så se till att blanda in dom i saker ni gör. Tvätta, städa, laga mat, byta däck på bilen. Barn tycker om att vara med. Var aldrig dömande och låt dom känna att de kan prata med dig om allt. De kommer säkert agera ut i omgångar, på olika sätt och tidpunkter. Låt det ske och var där för dom. I perioder kommer du känna dig värdelös och att du inte räcker till. Det är okej, men om du har möjlighet att få avlastning från släkt och vänner så var inte rädd för att fråga ibland. Man måste inte alltid ha en anledning, ibland behöver man bara få vara själv en stund.

Svar på tråden Ensam tre barns pappa, slut på livs lust