• Bella 89

    BIM November 2021

    Hänger gärna på här :)

    3/11 Tussilago86 (andra försöket, tredje barnet)

    5/11 Sjöhund (sjuttielfte försöket, första barnet)

    5/11 Lillis85( andra försöket(efter MA), femte barnet )

    5/11 Bella89 (andra försöket, tredje barnet efter 2 MA i rad)

  • Bella 89

    Har aktiverat fertilitetsmonitorn idag, hoppas att det ska maximera chanserna, den har aldrig svikit oss förut.

    Samtidigt börjar tanka komma, om jag verkligen kommer att klara av detta igen. Jag lider av hyperemesis när jag är gravid och mår illa dygnet runt i 9 månader. Kan inte somna för att jag mår illa, vaknar av att jag kräks. Äter inte, lever på dropp, ligger på sjukhus halva tiden och känner mig skyldig för att jag vill ha ett till barn. Innebärande att 9 månader kommer tas ifrån de två underbara barnen jag redan har.

  • Bella 89
    DomkallarmigS skrev 2021-10-12 15:07:18 följande:

    Hu vad jobbigt att behöva må så illa :( kan tänka mig att det är fruktansvärt. Om det är värt det eller inte är ju svårt att avgöra förstår jag, efteråt är det ju såklart värt det men när man är mitt i så vill man ju bara att det ska vara över. Vet man med säkerhet att du kommer må lika illa igen om du blir gravid eller finns det chans att du har tur och kan slippa det trots hyperemesis? Har dålig koll på hur det fungerar.


    En garanti finns inte. Men bortsett från mitt första barn har hyperemesis inträffat vid alla graviditeter. (Har 2 barn och en ängel, samt fler missfall än jag kan räkna). Så det är klart att oddsen är emot en och tanken är oerhört skrämmande. Samtidigt klockar den där biologiska klockan så högt, det är det enda jag tänker på, att få ett barn till. Så på något sätt, får jag helt enkelt göra mig beredd på att bita ihop och kräkas 40 gånger om dagen igen.
  • Bella 89
    Anonym (Börjar) skrev 2021-10-17 09:13:35 följande:

    Om min äl nu flyttades 5 dagar för tidigt. Blir min bim också det då?


    Låter logiskt. Lutealfasen bör inte påverkas
  • Bella 89
    Anonym (Börjar) skrev 2021-10-18 18:43:36 följande:

    Vad ska alla ha för strategi denna gången ?

    Min äl kom ju 5 dagar för tidigt, så tänkte testa 5 dagar innan bim då jag misstänker att denna antagligen flyttat sig.

    Jag kör därför ett testa tidigt fredagen den 29/10 wish me luck


    Strategin är egentligen att "försöka" var tredje dag och kanske en extra gång när den lilla gubben äntligen behagar Dyka upp. Men ingen strategi är ju felfri, istället blir det "försök" i princip varje dag. Man är minst sagt otålig. Hoppas verkligen du fått ett plus nu, ännu tidigare än du hoppats tillomed!
  • Bella 89

    Ifall jag har den osannolika turen att få ett plus den här månaden (då mina ägglossningstest än så länge är fullkomligt blanka och ägglossning skulle ha skett idag) så tänkte jag vänta till fars dag med att avslöja nyheten till min man. Tänkte ge honom en enda bulle som Frukost på sängen samt ett inslaget paket med ett positivt test i. Någon annan som funderat på roliga sätt att presentera nyheten för sin partner?

  • Bella 89
    Lillis85 skrev 2021-10-23 07:00:00 följande:

    Dagens fundering. Är det positivt att ha ont i magen vid äl?


    Läste imorse att 1 av 5 kvinnor har ont vid äl, att det är fullkomligt normalt, inte riskfyllt och kan även vara positivt då det är ett tydligt symtom på att det äntligen är dags för äl
  • Bella 89

    Fick också ont i magen idag nämligen. Brukar aldrig då det annars......eller snarare brukar jag nog aldrig tänka på att jag får det

  • Bella 89

    Där kom det, första gravidsymtomet, der som jag verkligen inte ville ha..... klockan är ett på natten, vaknade för att jag är så otroligt illamående. Vet inte vad jag ska tänka just nu...för tidigt för att testa.

  • Bella 89
    Lillis85 skrev 2021-10-24 20:49:16 följande:

    Vilken dag är du på?


    Hade någon gång mellan Tisdag och Torsdag. Får alltså vänta en vecka till innan jag testar. Men illamåendet sitter helt klart i. Inte sovit på 2 nätter nu.
  • Bella 89
    Sjöhund skrev 2021-10-26 08:24:52 följande:

    Usch, är på äl + 6 och börjar få ömma bröst. Det lär ju vara pms när det kommer så tidigt, alltså ingen graviditet denna månad?


    Tycker det låter lite pessimististiskt, inte ska du tänka så! Ömma bröst kan mycket väl vara ett gravidsymtom med, alla möjlighet finns att något litet växer i magen just nu <3
  • Bella 89
    Sjöhund skrev 2021-10-26 09:03:23 följande:

    Tack för peppen! Har försökt många gånger nu så blir lite less hehe


    Jag vet hur det är! Tog 4 år med försök innan vi fick till vårt första barn, var en otroligt smärtsam period i livet. Men det lärde mig att man aldrig ska ge upp hoppet och att man faktiskt inte var steril trots att man där och var så säker på det. Din tur kommer <3
  • Bella 89
    Anonym (Börjar) skrev 2021-10-28 07:12:13 följande:

    Ja det finns ett streck men tänker jag ska göra ett digitalt imorgon också

    Äl + 10 hade glad gubbe för 11 dagar sen


    Spännande! Tycker helt klart att jag ser ett till streck på bilderna. Håller tummarna för dig.
  • Bella 89
    QueenS skrev 2021-10-30 06:27:10 följande:

    Plussade nu på morgonen, förmodligen BIM - 5, men inte helt säker på när jag hade ÄL och hade innan mens innan utan MF.

    Känner tyvärr inge direkt glädje just nu, har haft två missfall på rad under hösten, så om detta lilla pyre vill stanna så är det först efter vecka 12 som jag kommer kunna glädjas. Så känns det nu iaf

    Det är två svaga streck, men synliga IRL.


    Grattis! Hoppas det kommer gå bättre den här gången. Har du några symtom?
  • Bella 89

    BIM -5 idag och tog ett CB early som visade milleniets svagaste streck men inom tiden (ej morgonurin). Tänker dock inte läsa in allt för mycket i det utan testar imorgon igen med ett early predictor på morgonen.

    Hur går det för övriga med BIM runt den 5e?

  • Bella 89
    Sjöhund skrev 2021-10-31 16:32:32 följande:

    Testade imorse på ÄL+11 och det var negativt. Men håller hoppet uppe till BIM som är den 3/11 om ÄL var när jag trodde. Det borde inte vara kört förrän då va?!


    Det är absolut inte kört innan dess! Mycket kan hända i kroppen med hormonerna på bara en dag
  • Bella 89
    Lillis85 skrev 2021-11-01 07:05:12 följande:

    Det som händer när man testar för tidigt med dåliga tester..... Man riskerar få spök streck. Som man inte vet hur man ska hantera.... Nånting att hoppas på eller.....???

    *suck*


    Om det kom inom tiden tycker jag att det finns utrymme för hopp :)
  • Bella 89

    I ett såhär tidigt skede av graviditeten tror jag dock inte att testerna visar positivt 2 veckor efter, för ditt hgc har aldrig nätt de nivåerna från början. Hade tagit test och se om det blev svarare efter kanske 3 dagar, kan ju inte säga säkert men tror nästan det bör räcka, har alltid gjort så vid mina tidiga missfall (haft fler än jag kan räkna). Lider med dig och hoppas på det bästa! <3

Svar på tråden BIM November 2021