• Anonym (P)
    Tue 12 Oct 2021 04:23
    7609 visningar
    117 svar
    -1
    117
    7609

    Ska få planerat snitt , pappan vill hellre att jag försöker föda vanligt..

    Men förihelvete! Vet han inte om att förlossningar kan vara farliga och att massvis med kvinnor dör för att de inte klarar av att föda vaginalt och inte har tillgång till vård? Önskar han livet ur dig och sitt barn?

  • Anonym (P)
    Thu 14 Oct 2021 13:51
    #83
    Anonym (Ts) skrev 2021-10-14 06:19:34 följande:
    Tack så mycket för svaret! Ja alltså blir också ledsen när han säger så.. svårt att förklara ordentligt för nån som inte är insatt och inte förstår riktigt vad allt det där innebär men jag har försökt ..kanske läkaren eller barnmorskan kan förklara bättre för honom. Ja egentligen är ju inte det ett dåligt skäl heller .. Sen är det ju lite skillnad kanske om man t.ex aldrig har fött barn och kanske är lite orolig för att inte bli exakt som innan där nere .. det är ju inget man får kejsarsnitt för. Men eftersom jag redan har gått sönder mycket och sen opererats 2 gånger pga det så tror jag risken är ganska stor att jag skulle bli totalförstörd och knappt kunna fungera normalt om jag skulle försöka föda vaginalt..

    Ja, det verkar ju som att han inte alls fattar vilken grad av "förstörd där nere" det handlar om. Han behöver nog få höra lite skräckhistorier om hur illa det faktiskt kan gå ...
Svar på tråden Ska få planerat snitt , pappan vill hellre att jag försöker föda vanligt..