Inlägg från: Anonym (Inte feminist) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte feminist)

    Man, vad tycker du om mjukisbyxor på kvinnor?

    Anonym (Undrar) skrev 2021-10-13 12:03:16 följande:

    Har hört att många kvinnor tycker att det är fult med mjukisbyxor men att många män gillar det, till och med att de tycker att det är sexigt.

    Vad tycker du man om kvinnor som klär sig i mjukisbyxor?


    Säger inte att du påstår det, men det låter samtidigt oroande. Vem bryr sig om vad männen vill att vi ska klä oss i. Det är våra egna kroppar och vi kan sätta på oss vad vi vill. Dessutom spelar Kläder ingen roll, männen föredrar oss nakna oavsett vad vi har på oss
  • Anonym (Inte feminist)
    Anonym (Undrar) skrev 2021-10-13 12:14:28 följande:

    Jag antar att ditt nick är ironiskt. Jag har inte sagt att jag bryr mig eller att kläder spelar någon roll. Jag tycker bara att det kan vara intressant att höra vad de tycker. Jag vill för en gång skull ha en tråd där feminister inte klandrar män och moraliserar, så snälla håll dig till ämnet utan att moralisera.


    Jag är verkligen inte feminist, jag har vikt ut mig fler gånger än jag kan räkna faktiskt och älskar att visa upp min kropp. Mitt inlägg är inte till för att moralisera, eller tracka ner på någon. Mitt inlägg är skrivet för att uppmärksamma en viktig aspekt och ge min åsikt. Det är ju trots allt en debatt, eller hur? ;)
  • Anonym (Inte feminist)
    Anonym (jaha) skrev 2021-10-13 12:42:54 följande:

    Fast nu blandar du väl ihop saker?

    TS frågar vad folk TYCKER, TS frågar INTE om kvinnor får ha på sig vad de vill.

    Frågan TS ställer är en fråga om smak INTE en fråga om mänskliga rättigheter.

    Du är fri att ta på dig vad du vill, men andra är lika fria att TYCKA vad de vill om vad du har på dig. Precis som du bestämmer över din kropp så bestämmer andra över dina åsikter.


    Fast, det är ju precis vad jag har menar helt tiden. Det är en endast en fråga om tolkning
  • Anonym (Inte feminist)
    En manlig man skrev 2021-10-13 12:49:59 följande:

    Haha Bra inställning. Har du samma inställning gällande andra saker oxå?


    Beror på vad du tänker på ;)

    Men har en allmänt avslappnad inställning till det mesta, är väl en s.k. "slampa". Ser helt enkelt inte meningen med att försöka få en sak att verka som en annan.
  • Anonym (Inte feminist)
    Anonym (Undrar) skrev 2021-10-13 12:55:37 följande:

    Men då var det ju onödigt att du började moralisera för det gjorde du när du nämnde att jag ska strunta i vad män tycker osv, det är ju just det jag vill veta men jag bryr mig inte för övrigt.


    Precis som det var oerhört onödigt att hänga upp dig på den lilla biten istället för helheten i meddelandet :) Men vad vore livet om vi bara gjorde det nödvändiga ;)
  • Anonym (Inte feminist)
    Anonym (Undrar) skrev 2021-10-13 13:13:53 följande:

    Det är väl inte så konstigt att jag "hängde upp" mig på ditt inlägg. Hela inlägget handlade ju om att jag ska strunta i vad män tycker och att min fråga är oroande, svårt att INTE lägga märke till ett inlägg som endast handlar om detta...


    Jag hoppas inte att du tar saker och alldeles för personligt vännen. Det är trots allt bara ett forum. Tänk på att vi ska respektera varandra. Jag har visat att jag respekterar din fråga, såsom jag antar att du trots att kan respektera mitt synsätt. Ohh inlägget är skrivet med ironi. Vilken endast en manlig man verkar ha kunnat lista ut.
  • Anonym (Inte feminist)
    Anonym (Fult) skrev 2021-10-13 13:29:46 följande:

    Mycket märkligt om du påstår dig ha vikt ut dig flera gånger.

    Kläder spelar mycket stor roll!

    Endast en liten minoritet av vanliga utvikningsbilder visar endast en helt naken kropp.

    De foton som gillas och som säljer har allra oftast något mera än endast den nakna kroppen.

    Väldigt ofta t ex sexiga underkläder och högklackade skor.

    För mig liksom för alla män jag känner så tycker vi att en kvinna är mera attraktiv om hon är välklädd och gärna klädd på ett sätt som vi finner både sexigt och vackert.

    På utvikningsbilder blir tjejen oftast mera attraktiv i t ex höga klackar, och/eller nylonstrumpor, och/eller med sexiga underkläder.

    Eller med kläder/skor som just en man tycker är sexigt, t ex de som föredrar lack/läder eller t ex höga stövlar eller t ex leopard eller corsett, eller något helt annat exempel. 

    Alla som sysslar med s k utvikningsbilder vet att de bilder som är mest populära, som säljer bäst, alltså det som männen gillar allra mest, är foton där kvinnan INTE bara är helt naken.


    Medan ditt inlägg har relevans saknar det sammanhang. Oavsett vad du jobbar med så utgår jag från att du inte är samma person på jobbet som hemma. Och även att du kanske inte har samma kläder som hemma. Att låta människor fota mig naken är mitt jobb (ströjobb), inte vem jag är. Därmed kan alltså min personlighet och mitt arbete skilja sig åt.
  • Anonym (Inte feminist)
    Anonym (Fult) skrev 2021-10-13 13:49:51 följande:

    Ditt inlägg kanske har relevans för dig. Men det saknar verkligen allt sammanhang.

    Jag har absolut inte kommenterat ditt jobb eller vem du är som person.

    Jag har framförallt reagerat mot ditt tvärsäkra uttalande att kläder spelar ingen roll och jag har i mitt inlägg sagt att jag anser att kläder spelar stor roll och jag har gett några exempel på varför det är så och detta i sammanhang till det du skriver i ditt inlägg, t ex utvikningsbilder, som jag citerade och dessutom i tydligt sammanhang med trådämnet.

    Om du inte klarar att se de sammanhangen så är det bara att beklaga.

    Mjukisbyxorna i TS exempel är fula. Kläder spelar stor roll och jag skulle betrakta en kvinna som bär dessa som oattraktiv.


    Tro mig hjärtat, det är jag som beklagar ;)
  • Anonym (Inte feminist)
    En manlig man skrev 2021-10-13 15:28:31 följande:

    Tänkte mer på om du alltid struntar i vad din man/pojkvän/kk har för åsikt.


    Hans åsikt är välkommen. Och någon gång då och då kan jag uppfylla önskemål. Men i det stora hela ja, jag struntar fullkomligt i hans åsikt, jag har på mig vad jag älskar och ingenting annat. Är gift, min man klagar aldrig. Och jag kan vara extremt sunkigt klädd hemma ibland, han är precis lika lycklig ändå.
  • Anonym (Inte feminist)
    En manlig man skrev 2021-10-13 16:03:19 följande:

    Tänk vad olika det kan vara. Min sambo gör oftast som jag önskar. Iofs älskar hon att göra mig glad och hon är ganska undergiven.


    Det är tveklöst min make som är "undergiven" i vårt förhållande. Bortsett från att vi är jämställda i det stora hela såklart
Svar på tråden Man, vad tycker du om mjukisbyxor på kvinnor?