Inlägg från: Anonym (Jobbigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jobbigt)

    Forintelsekonferens i Malmö

    sextiotalist skrev 2021-10-13 13:35:50 följande:
    tror den är nödvändig, däremot är inte det andra mindre nödvändigt. Men när man behöver ha ständig övervakning av synagogan och att judarna inte kan bära sina religiösa symboler så är det fel. Nej, det inte bara ismlaister som är deras fiender, även svenskar på högerkanten är inte bättre.
    Jag är mest förvånad över detta, när jag var yngre, så var det totalt ointressant om en person var jude, muslim (ja, vi hade ett par muslimer i min gymnasieklass), kristen eller inget alls. Det var ett icke-problem 
    Du är väldigt missvisande här. Minus   Minus

    För det första är det inte "islamister" som hatar judarna utan oftast helt vanliga muslimer från den arabiska världen. En islamist är en person som är bokstavstroende, som inte tror på västerländsk demokrati, som odlar långt skägg, som ber minst 5 gånger per dag m.m. Hur stor del av de som stör sig på judar innehar dessa egenskaper? 
    Det är helt vanliga araber som är bittra över Palestina/Israel konflikten, inte konstigare än så. Det är inte islamister.  

    Sedan pratar du om att det finns på högerkanten också. SD och dess anhängare är ju mer Israel/judevänliga än de flesta andra. Det är mig veterligen bara NMR på högersidan som är judefientliga. Antalet nazister från NMR i Sverige är väldigt få till antalet idag, på gränsen till obetydliga. Du kan inte jämföra de i antal med den andra gruppen(muslimer). Jag skulle spontant gissa på att nazisterna står för några få enstaka procent av alla attacker/hot/ofredande på judarna i Sverige. Således att 95%+ kommer från den arabisk/muslimska gruppen.   
     
  • Anonym (Jobbigt)
    Anonym (Malmöbo?) skrev 2021-10-13 16:34:49 följande:
    Bor du i Malmö eller? Det verkar inte så för då skulle du veta hur utbrett antisemitismen är här.
    Malmö=hög antisemitism

    Undra varför Drömmer 
  • Anonym (Jobbigt)
    Anonym (TS) skrev 2021-10-13 17:02:01 följande:
    Ja jag anser att hela sverige lider av att folk från vänsterflanken försöker få människor att fokusera på en sak för att dölja de brott de själva åstadkommit under historien. Jag är väl medveten om hur svårt det är att vara jude i malmö, det är därför jag undviker att vistas där.
    Det handlar inte bara om att dölja sin egna historia utan också om att dölja och prata bort all skit som sker i Sverige idag. Det är något de lyckats bra med hittills. 
Svar på tråden Forintelsekonferens i Malmö