• Anonym (Tönte­n)
    Wed 13 Oct 2021 20:35
    20965 visningar
    121 svar
    -4
    121
    20965

    Stötte på kompis - Har jag gjort bort mig?

    Jag är med i en stödgrupp för folk med psykiska problem och där finns en kille som jag alltid har gillat, han har varit med i tre år. Men jag har tänkt att han är nog för fin för mig och det vore kanske dumt att förstöra gruppdynamiken genom att stöta på nån där, kan ju bli lite pinsamt.

    Men så fick jag ett ryck och stötte först väldigt försiktigt på honom genom sms, man kunde tolka det som om jag bara ville träffa honom som vän, men han förstod säkert att jag ville mer än så.

    Till min stora förvåning dissad han mig inte, jag blev helt till mig över det. Han är snyggare, yngre och smartare än mig (dock inte alltid smartare). Han har social fobi så han sa att han vet inte om han orkar mentalt, att han var sugen på det men skulle tänka på det och ville jag skulle ge honom tid innan vi skulle träffas bara han och jag.

    Jag lät det gå fyra dagar och sen sms:ade jag igen. Han sa att han nog inte orkar och att vi kan träffas när vi träffas i gruppen istället. Jag blev jätteledsen och kände inte ens för att gå till praktiken nästa dag. Han är verkligen unik! Men jag tänker jag måste hålla igång och efter praktiken nästa dag när jag tänkte massa på honom och var ledsen över att han inte vill ha mig vart jag också extremt kåt (kanske för jag nyss fått mens) och kunde inte låta bli att skicka en nakenbild till honom innan jag skulle onanera.

    Den var väldigt mörk så syntes inte så tydligt hur tjock/mullig och ful jag är. Dock vet jag att killar brukar gilla mina stora bröst. Men personligen tycker jag jag är jätteful, överallt. Han svarade inte, vilket är typiskt honom, han svara bara på typ en del meddelanden. Men denna dag skickade jag bara vilden utan text eller nåt mer sen.

    Nu har jag värsta ångesten. Stödgruppen är imorgon och han kommer nog vara där som vanligt. Jag känner inte för att gå, men samtidigt är det alltid kul att träffa honom och jag tänker att det är väl lika bra att få det gjort, det där att träffa honom igen efter jag skickat den bilden. (Han är i 30-årsåldern och jag i 40-årsåldern.)

    Det är så typiskt mig att jaga killar som är för fina för mig. Är svag för söta, snygga killar.

    En av anledningarna till att jag plötsligt stötte på honom var att jag fick veta genom en gemensam kompis att han tydligen är väldigt ensam. Då tänkte jag att han kanske behöver någon. Men han menar att han behöver bygga upp stabilitet först, att ensamhet är enklast. Han har även börjat arbetsträna 25%, så det gör honom trött också. Jag har liknande problem som honom, så jag vet hur det är att vara stresskänslig, men har inte sån social fobi som han har. Har även sagt (innan nakenbilden-dagen) att jag tycker han är väldigt fin och så och att jag inte bara är ute efter sex typ. (Även om jag skrev det på ett snyggare sätt.) Men kanske skyller han lite på sina diagnoser för att han kanske egentligen inte är intresserad av mig alls.

    Vad tror ni han tänker??

    Hur stor idiot är jag??

  • Svar på tråden Stötte på kompis - Har jag gjort bort mig?
  • Anonym (Tönte­n) Trådstartaren
    Wed 13 Oct 2021 20:45
    #1

    Jag tänker att jag ska försök tänka på två olika ganska korkade saker han sagt när/om vi träffas i guppen imorgon för att vara mindre nervös, så jag känner mig lite coolare och inte känna hur jag trånar efter honom, annars ska jag bara lotsas som det regnar. Men vill samtidigt verka lite avslappnad, självförtroende är ju sexigt.

  • Anonym (Tönte­n) Trådstartaren
    Wed 13 Oct 2021 20:55
    #5
    Anonym (Mari) skrev 2021-10-13 20:47:17 följande:

    Du är ingen idiot. Sluta slå på dig själv.

    2. Man kan aldrig veta vad någon annan tänker. Så ingen idé att lägga någon mer tankeverksamhet på det för du vet inte och det är aldrig bra att spekulera.

    3. Människor, specifikt män (enligt min erfarenhet) tycker inte om att känna sig pressade, dom behöver känna sig fria, att dom får välja själva.. och det låter lite som att du varit för på. Och det med nakenbilden tycker jag du gick över gränsen med. Tycker inte det är okej. Oavsett kön. Men hade en kille gjort så, oj oj oj vad mycket skit han hade fått ta. Jag är kvinna om det spelar någon roll.

    Men nu vet du vart han står, jag tycker du ska lägga detta bakom dig, be om ursäkt när du träffar honom i gruppen och jobba med din självkänsla. Ditt värde sitter inte om en man tycker du är sexig eller inte eller om kan vill ligga med dig eller inte.


    Tack för svar. Men tycker du motsäger dig lite där. Sexighet handlar ju inte bara om utseende. Tänker att om jag ber om ursäkt är det osexigt. Men har ju inte tänkt skicka nåt mer nu, i alla fall på väldigt väldigt länge. Men är rädd att jag inte kommer kunna glömma honom.

    Själv har jag fått massa kukbilder från killar, dock inte från såna jag träffat i verkligheten innan.

    Brukar inte killar gilla sex helt otroligt mycket? Det är min erfarenhet. Men som sagt det blev ju pinsamt.
  • Anonym (Tönte­n) Trådstartaren
    Wed 13 Oct 2021 21:01
    #6
    Grusibrallan1 skrev 2021-10-13 20:52:07 följande:

    Det är aldrig ok att skicka en nakenbild till någon som inte bett om det. Så du börjar med att be om ursäkt till honom och gör aldrig om det.


    Anonym (usch) skrev 2021-10-13 20:50:46 följande:

    Vad får dig att tro att det är acceptabelt att skicka en icke efterfrågad nakenbild till en människa? Är det okej för att han är man tror du?

    Ja du har gjort bort dig. Olagligt mycket.


    Jag kanske ska skicka ett sms i kväll och be om ursäkt. Men gör inte det det hela ännu värre? Mer töntigt och pinsamt liksom. Nåja, kanske vore bäst. Är rädd han inte svarar dock, han kan va sjuk dålig på att svara, det vet även min andra kompis. Då är ag ett asplöv hela kvällen och nästa dag av att vänta på svar.

    Hur ska jag utforma min ursäkt? ?Förlåt, jag var så kåt.?, ?Förlåter du mig?? eller?
  • Anonym (Tönte­n) Trådstartaren
    Wed 13 Oct 2021 21:02
    #7

    Om han blev sur öven nakenbilden, borde han inte svarat och sagt det då?

  • Anonym (Tönte­n) Trådstartaren
    Wed 13 Oct 2021 21:04
    #8

    Skrev bara ?Förlåt.? nu.

  • Anonym (Tönte­n) Trådstartaren
    Wed 13 Oct 2021 21:05
    #9

    Lär inte få nåt svar.

    Nu känns det fan värre.

  • Anonym (Tönte­n) Trådstartaren
    Wed 13 Oct 2021 21:05
    #10

    Nu vill jag verkligen inte gå dit imorgon.

  • Anonym (Tönte­n) Trådstartaren
    Wed 13 Oct 2021 21:14
    #14

    Skrev ?Eller?? nu också.

  • Anonym (Tönte­n) Trådstartaren
    Wed 13 Oct 2021 21:17
    #16

    PS. Citattecken verkar bli frågetecken på detta forum. När man skriver alltså.

Svar på tråden Stötte på kompis - Har jag gjort bort mig?