• Tor 14 okt 2021 10:34
  32695 visningar
  201 svar
  +3
  Inlägg från Jonisa Visa alla inlägg
  201
  32695

  Under IVF-behandling - vill ni följas åt?

  Hej på er, jag är inte så erfaren på det här forumet men är för närvarande mitt uppe i mitt första behandlingsförsök någonsin med IVF. Jag är idag på sprutdag nr 6 och har genomfört mitt första ultraljud som såg helt ok ut. Jag mår relativt bra, känner av lite diffust illamående på morgonen samt någon gång ibland svag svag huvudvärk.

  Finns det någon som är i samma eller närliggande fas som vill följas åt? Vore roligt om det fanns en/ett par vettiga och rimliga personer som man kunde prata och diskutera tankar och funderingar med och följas åt under resan

 • Svar på tråden Under IVF-behandling - vill ni följas åt?
 • Tor 14 okt 2021 15:20
  #2

  Hej Steeph, vad roligt med ett svar och att någon befinner sig i samma fas. Om jag förstod läkaren korrekt så hade jag cirka 7-8 st, hur stora de var sade hon aldrig men någon var i alla fall 11. Hon sa att det såg någorlunda ?normalt? ut och att jag hade några fler som var mindre men man får se om de som är mindre utvecklar sig.

  Jag tar Gonal-F (sedan 6 dagar tillbaka) och Fyremadel (första igår), tar du samma? Är det ditt första försök?

 • Fre 22 okt 2021 19:40
  #4

  Hur har det gått för dig? Själv så genomgick jag äggplock och allt men det blev tyvärr NOLL att sätta in trots att de fick ut några stucken ägg. Skall på möte på kliniken nästa vecka men som jag förstod på läkaren så bedöms chanserna fortfarande lika stora att lyckas nästa gång.

  Just nu känns det dock besviket och behöver smälta nyheten lite.

  Hoppas att det går bättre för dig!

 • Lör 23 okt 2021 05:14
  #6

  Vad skoj att höra, då ser det ljusare ut nu för dig! Du måste ha tagit sprutor under lång tid nu ju?

  Skall hålla tummarna för dig på tisdag, du måste berätta hur det gick sen :)

 • Lör 23 okt 2021 16:09
  #8

  Kan ju vara så att 15 dagar inte är särskilt lång tid. Jag har själv lite dålig koll på hur länge man brukar ta sprutor. Jag tyckte dock att bara 10 dagar var fruktansvärt med nålar varje dag????

  Ingen aning än vad som kommer att hända nu. Kommer att få veta mer i början av veckan då vi skall dit på någon form av träff.

  Jag skall hålla tummarna för dig, äggplocket var ?mindre nice? om man säger så men så klart ändå värt det i slutändan (förutom för mig denna gången då????)! Skall bli spännande och följa dig hur det går sen med insättning osv. fick ju aldrig uppleva det själv nu så lite spänd på hur du upplever det och även lutinus-pillren om man mår bra, ok eller dåligt????

 • Mån 25 okt 2021 20:23
  #9

  Oj vad underlig min text ovan blev, massor med frågetecken här och var.

  Vill i alla fall passa på att önska dig lycka till i morgon!

 • Tis 26 okt 2021 22:20
  #11

  Jag kan tänka mig det, minns det tyvärr allt för väl!

  Oavsett skönt att höra att det gick bra, vila upp dig nu ordentligt och känn lättnaden över att det ?värsta? ligger bakom dig!

 • Tor 28 okt 2021 05:25
  #13

  Skönt att höra att du mår bra och att du fick så många ägg som blev befruktade, det ser ju mycket ljust ut! Vad roligt!

  Superspännande att få höra hur det kommer att vara att göra en insättning och ta progesteron m.m. Det känns ju som att det kan lyckas för dig första gången!

  För mig så har jag smält nyheten nu och ställt mig in på nästa gång ist. Det första försöket räknas inte fick vi veta på mötet i veckan så vi har fortfarande 3st försök kvar.

 • Tis 2 nov 2021 07:24
  #16

  Ja men verkligen ett gott resultat, då blir det även några till frysen ju!

  Skönt att höra att insättningen gick bra och inte gjorde ont! Använder du Lutinus nu? Känner du av några besvär av det?

  Nu är det med andra ord bara att hålla tummarna för er, jag tror att det kommer gå kanon!

 • Tor 11 nov 2021 20:52
  #39

  Åh ser att fler skrivit i tråden. Vi har ju pausat efter vårt första försök då man skall vänta 1 menstruation. Troligen blir det ett nytt försök i december alternativt januari om julledigheten kommer emellan.

  Jag är inom kort 37 år och min kille över 40. Hur gamla är ni? Börjar tänka mer och mer på det där med ålder och vad som händer om de 3 statliga försöken inte blir något?.

Svar på tråden Under IVF-behandling - vill ni följas åt?
Logga in
Bli medlem