• Anonym (F)

    Går det eller inte?

    Jag tror att det blir svårt i längden då ni kommer ha olika värderingar i mycket, som bara en sådan enkel sak som hur man bör leva. I början av ett förhållande är man kanske lite mer tolerant och anpassningsbar men längre fram kan det skapa många meningsskiljaktigheter om man har så olika syn på mycket.

  • Anonym (F)
    Anonym (Vara tillsammans med en religiös person om man själv inte är religiös?) skrev 2021-10-14 15:32:45 följande:

    Så du hade skitit i detta?


    Jag tycker att du ska göra det du känner är rätt, vad jag hade gjort är inte relevant. Men jag vet att om ett förhållande ska fungera i längden är det viktigt att ha rätt lika värderingar kring de större sakerna i livet. Jag har levt med min man i snart 20 år och jag vet att det beror på att vi har samma syn och värderingar på hur vi vill leva och vad vi vill i livet. Vi förstår varandra vilket leder till mindre bråk och diskussioner kring saker.

    Som jag skrev tidigare så har man större tolerans när man är nyförälskad, men när vardagen kommer ikapp och man står inför frågor som till exempel barnuppfostran osv så kanske man inte är lika tolerant längre.
  • Anonym (F)
    Anonym (Vara tillsammans med en religiös person om man själv inte är religiös?) skrev 2021-10-14 16:12:15 följande:

    Jag sa inte att du ska välja åt mig, jag undrade bara vad du hade gjort.


    Jag hade inte valt att inleda något om jag var ute efter en långvarig seriös relation, men jag vill inte påverka dina tankar på något sätt utan gör det som känns rätt.
  • Anonym (F)

    Vad tycker personen det handlar om att ni har olika trosuppfattning? Vill h*n fortsätta dejta ändå?

Svar på tråden Går det eller inte?