• Sat 16 Oct 2021 19:17
    20777 visningar
    110 svar
    110
    20777

    Plussat efter IVF okt 2021

    Vi väntar också barn efter ivf. Vi har redan en dotter som blev 2 precis som vi fick genom ivf. den här graviditeten är ett fryst blastocyst från samma ivf behandling.

    Vi gjorde försök i våras också. Men de gick inte vägen. Ena klarade inte upptiningen, andra fäste inte. Så nu är det sista ägget och försöket för oss.

    Fanns ingen medicinsk anledning till varför det inte gick för oss. Vi gick privat men första betalade landstinget.

  • Sun 17 Oct 2021 18:19
    #11
    Linsen8808 skrev 2021-10-16 19:29:10 följande:

    Grattis till er!! Håller tummarna! När plussade du?


    Vi plussade (testade) 1:a oktober på BIM+1, men testdag var typ 6:e.

    BF 9/6 om jag tänkt räknat rätt från ägglossningen. ??
  • Sun 17 Oct 2021 18:25
    #12

    Jag är i v7 (6+2) och mår så otroligt dåligt! kräks strax efter att jag ätit minsta lilla och kan inte vara igång speciellt mycket där mellan heller för att det ska trigga igång en ny uppkastning. ????

    Mådde dåligt med dottern också men minns inte att det var så här förlamande!

    Hur mår ni andra? ??

  • Tue 19 Oct 2021 19:58
    #17
    Linsen8808 skrev 2021-10-19 09:26:49 följande:

    Usch, usch! Samtidigt ett bra tecken? Jag var med om en MA och mådde inte illa, så nu letar jag efter tecken på illamående och blir orolig när jag mår bra. Jösses vilken känslomässig berg-och-dalbana det är! Jag är i v. 5 (4+5) och har mått illa till och från. Igår mådde jag riktigt illa på dagen, men idag än så länge inget. Det är ju fortfarande tidigt i graviditeten, illamåendet kommer ju något senare för de allra flesta har jag läst. Hur går det för er andra? Känner ni något illamående och vilken vecka är ni i?


    Jag är i v 7( 6+4) har haft ett väldigt kraftigt illamående sen typ 5+3. Kom fortare än vad jag minns med mina tidigare graviditeter. Men det är ju bättre och sämre dagar.

    Förstår verkligen det där med att leta symptom!

    Jag har inte ont i brösten som jag haft tidigare, och inte så där lamslaget trött. Men ett kraftigare illamående och mer kräkningar. Men får ibland för mig att jag bara inbillar mig och att jag på något sätt styr över att jag kräks.. men sen tänker jag att bara att jag tänker så är ett bevis på att jag är gravid.

    Hoppas att du får (en lagom dos) illamående och andra symptom så att du kan känna dig lugnare och slippa den här berg o dalbanan snart.
  • Sun 24 Oct 2021 20:00
    #21

    Jag har hört att progesteron kan skjuta fram/rubba mensen lite, men inte missfall. Nu var det inte en läkare som sa så utan en bekant som fått den informationen när hon var orolig.

    Jag har vid mina tidigare ivf försök fått mens trots lutinus (som jag använder). Så ingen justering för mig iallafall.

    Jag har vul på fredag (8+0) och efter det så ska jag få trappa ner och se. avsluta med tabletterna!! Ska bli så skönt.

    Undra varför det är så olika hur man gör.

  • Thu 28 Oct 2021 21:10
    #27
    Emma1b skrev 2021-10-27 09:51:14 följande:

    Idag är min officiella testdag, och efter att ha pratat med kliniken känner jag mig lite lugnare. De sa att blödningar vid ivf i tidigt graviditet är jättevanligt, speciellt när man tar lutinus. Jag trodde jag skulle få sluta med dem idag, men nej jag skafortsätta till UL som jag fick tid för 18 november. Ååååååå vad jag längtar! Pga mina blödningar kommer jag inte kunna tro på detta innan jag ser att det sitter kvar och hjärtat tickar. Men idag var första gången cb digital visade 2-3 och inte 1-2, så stigande hcg borde vara ett gott tecken...

    När har ni andra UL? Eller har ni haft?


    Skönt med ökande hgc! Jag blödde med min två tidigare barn också. det höll på så i nån vecka iallafall. Kanske mer till och med. (Den blödde jag senare i graviditeten med dottern också, men det blev aldrig något farligt) förstår din oro men det är vanligt.

    Jag har vul imorgon. Otroligt nervös faktiskt. Kräks inte lika mycket längre så är orolig att det ska vara negativt besked. En lika bra att bara ta reda på det i såfall.

    Dessutom är det ju skönt att inte kräkas. Illamåendet är ju där så finns ju symptom än.
Svar på tråden Plussat efter IVF okt 2021