• Anonym­1Ha
  Sön 28 nov 2021 13:38
  17163 visningar
  110 svar
  110
  17163

  Plussat efter IVF okt 2021

  Hej! Jag plussade efter ivf i slutet av september. Kanske får hänga här ändå?

  Första graviditeten efter snart 3års kämpande. Första ivf:en blev det inget att återföra men efter en lång väntan över sommaren och en hysteroskopi (till) gick andra ivf:en betydligt bättre och vi gjorde ET av en blastocyst 13/9 som nu är en liten bebis i magen.

  Idag är vi i vecka 13+4. Gjorde KUB i början av veckan och det var en livlig krabat som såg tillsynes välmående ut. Förutom en fortsatt enorm trötthet och trög mage mår jag bra. Hur mår ni?

  Nästa vecka är det inskrivning hos BM och då får vi datum för RUL. Alla dessa år av oviss väntan och nu det här. Vilken process det är. Försöker verkligen njuta och lägga oron som finns åt sidan och försöka tänka att vi kan inte påverka, det är bara att åka med <3

  Längtar så tills jag kan shoppa loss bebisgrejer!! BF slutet av maj <3 när är ni beräknade? När börjar ni handla tror ni?

 • Anonym­1Ha
  Tis 21 dec 2021 11:52
  #74

  Hej! Hur mår ni? Några som varit på KUB kanske?

  Imorgon går jag in i vecka 18. Har senaste veckan fått huvudvärk på kvällarna och mensvärk på dagarna men annars mår jag bra. Magen börjar puta fram, gissar att det händer ganska mycket därinne just nu <3

  Nästa vecka är det RUL. Kan knappt bärga oss!! Tiden har stannat känns det som!

 • Anonym­1Ha
  Sön 26 dec 2021 19:40
  #78
  Linsen8808 skrev 2021-12-26 12:54:56 följande:

  Jag har äntligen börjat må lite bättre! Vecka 15 på onsdag och RUL får vi vänta 4 veckor till på ungefär :) Kub är klart. Magen finns!! Hehe. Har ni gått upp mycket i vikt? Jag undrar vad som är "vanligt" runt vecka 16.. kram på er!


  Jag försöker att inte tänka på vikten och inte väga mig hemma alls. Bara försöka äta så bra jag kan och orkar! Men förra veckan gjorde jag ett undantag. Så vecka 17 hade jag gått upp ganska exakt 5kg men har förstått att det är väldigt olika och individuellt hur mycket man går upp och vissa går upp tidigt och andra sent men det har du säkert koll på också <3

  Skönt att du mår bättre! Det är verkligen en spännande resa vi får va på! Tyckte mig känna första sparkarna för några dagar sedan men sen har det varit lugnt
 • Anonym­1Ha
  Mån 27 dec 2021 11:38
  #81
  helle88 skrev 2021-12-26 20:26:18 följande:

  det gick bra tillslut!!! <3 <3 det kom ett brev dagen innan julafton att nipt-testet var normalt. Väldigt lång och nervös väntan men är så otroligt glad och lättad nu!!


  Åh va skönt att höra att ni fick ett positivt besked innan jul <3 tur det är massa storhelger så går tiden lite fortare även till ert RUL! Nej man får ju ta va man blir erbjuden, vi väntade en vecka extra på KUB och tänkte då också att de kunde vi gjort förra veckan! Men man är ju bara nyfiken, gör ju inget att den växer till sig lite till <3

  Två dagar kvar här. Vi ska försöka låta bli att ta reda på kön. Om man inte råkar se tydligt eller så ;) Hur ska ni göra?

  God fortsättning på julen alla!
 • Anonym­1Ha
  Ons 29 dec 2021 22:13
  #91

  Välkommen Always choklad! Kul med någon till och roligt med olika stadier! Grattis till din graviditet!! Har följt dig i andra tråden med.

  Jag tyckte ju som sagt jag kände sparkar eller konsekvenserna av det och fick bekräftat idag på RUL att det är de jag känner. Bebis hade svårt att ligga still och vi fick titta och skratta med den ett bra tag innan vi gått igenom allt. Det såg bra ut <3 växt precis som den ska. V18+0 idag och BF sista maj ikväll när man vet att det är en vild bebis har jag känt ännu mer och ännu tydligare att det är full rulle. Så nästa grej att vänta på är väl när pappa också kan känna på utsidan <3 som vi längtar efter dig bebis <3 vi tog inte reda på kön, det får tiden utvisa!

 • Anonym­1Ha
  Lör 1 jan 2022 14:13
  #96
  Always choklad skrev 2021-12-31 08:24:05 följande:

  Hej hadde som stickningar eller nyp igår till och från under natten olika styrka inte direkt i livmodern utan som runt om i magen kändes det som. Inga blödningar..och Inge blod när jag körde upp lutinusstickan heller..läst att man kan få som stick och nypningar i magen då det är så mycket som växer och skall byta plats nu..hadde du så nånting runt v10-11 ca..


  Gott nytt år i gruppen!

  Ja jag hade stickningar typ runt livmodern ett tag, var nog där. Vet att de blev värre varje gång jag varit på toa på natten och sen gick och lade mig. Nästan så jag inte ville gå och lägga mig igen för jag visste det skulle kännas konstig i magen. I perioder någonstans där också hade jag plötsligt väldigt ont i ländryggen ett par dagar men sen gick det över!

  När var de du skulle på nästa ultraljud? :)
 • Anonym­1Ha
  Tis 11 jan 2022 09:29
  Always choklad skrev 2022-01-04 19:07:57 följande:

  Hej för min del tror jag att jag stannar här skönt att vara lite anonym.


  Jag blir också kvar här!

  Imorgon går vi in i v.21 här. Så galet!!

  Bebis sprattlar på, fortfarande ganska diffust men ändå så aktiv!

  Försökte lyssna med vanligt stetoskop efter hjärtljud men inte lyckats höra något än. Men den vaknade till och fick lite rörelse istället <3 är ju svårt att höra med vanliga stetoskop har jag förstått men skulle va häftigt den gången man lyckas. Ofattbart tacksam och fortfarande lite chockad att vi kommit så här långt i vår resa mot barn.

  Är det några andra kvar i gruppen? Vad väntar ni på härnäst? <3
 • Anonym­1Ha
  Ons 12 jan 2022 06:54
  Always choklad skrev 2022-01-11 18:49:59 följande:

  Hej tyvärr sket det sig. Var missed abortion v8 just efter ultraljudet, har fått behandling för att driva ut det idag. I min värld var det v12 och värsta tiden över men så var ej fallet. Nu ska jag bara försöka må bättre och landa i det här. Önskar alla lycka till!


  Näe va ledsen jag blir. Man vet ju inte vad man ska säga alltså <3 all styrka till dig!!
 • Anonym­1Ha
  Fre 14 jan 2022 22:13
  Inalina skrev 2022-01-14 13:37:16 följande:

  Hej på er, igår fick vi svar på NIPT proven som såg bra ut och det blir en liten pojke :) är nästan som i chock och så himla glad och tacksam att jag kommer att ha en av varje.

  När det varit så otroligt osäkert om det ska bli några barn överhuvudtaget och man försöker med IVF efter IVF... denna lilla pojke blev ju till precis när jag skulle börja ny IVF-behandling (min fjärde 2021), och hade tagit en nedregleringsspruta och gick och väntade på en blödning. Blödningen kom aldrig och jag blev mer och mer otålig och var på flera VUL för att se vad som händer - när de plötsligt på ett VUL ser en fostersäck! Så, det är alltså enda gången i mitt liv som jag blivit gravid naturligt trots idogna egna försök sedan 2014. Den månaden försökte vi verkligen INTE aktivt bli gravida då jag uppenbarligen var nedreglerad och inga hormoner som stod rätt till nånstans. helt sjukt så jag är fortfarande i någon sorts overklighetskänsla. 

  Nu vågar jag tro mer på detta och se fram emot och längta till att bli 4.  vet ni andra vad ni får? har ni sett på ultraljud eller gjort NIPT? Kram o ha en fin helg!


  Vi lät det bli en överraskning men har ändå satt mig in i diverse teorier och tror det är en liten kille där inne! Låter tiden utvisa om det stämmer! Vilket som blir helt perfekt start på vår lilla familj <3

  Din historia är helt otrolig Inalina! Verkligen! Har följt dig i IVF gruppen också! Det inget hopp mig om framtiden och säkerligen hur många som helst! Skönt med bra besked och så en liten pojk! En av varje! Underbart <3 ha en fin helg!!
Svar på tråden Plussat efter IVF okt 2021
Logga in
Bli medlem