• Anonym (Upple­ver)
    Sat 16 Oct 2021 13:01
    2024 visningar
    21 svar
    21
    2024

    BABY REVEAL PARTY

    Jag upplever också att den typiska människan och inte bara influensers har gender reveal och sedan baby showers.

    Många i min vänskapskrets gör både ock (vid olika tillfällen) och vissa har större än andra. Vissa gör det privat och kanske, eller inte, lägger ut det på Instagram. Andra ordnar stort fika och kalas och samlar släkt och vänner.

    Mina vänner anser att det är mer onormalt att jag inte gör varken gender reveal eller babyshower än att dom gör det

  • Anonym (Upple­ver)
    Sun 17 Oct 2021 08:50
    #18
    Anonym (aaa) skrev 2021-10-17 08:20:49 följande:

    Jag må vara gammal men jag har inte hört begreppet ens. Jag vet att en del verkar göra så (typ i amerikanska tv-program) att de sticker hål på en ballong och så faller det ner rosa eller blå glitter. Det är ungefär det jag kommer på. 

    Finns det inget svenskt ord man kan använda? 

    Och baby shower är väl egentligen något annat, med mer presenter osv. Kanske kan man göra en kombination av de två om det är senare i graviditeten? 

    Och nu tycker du säkert jag är taskig, men jag undrar ändå över alla som har den här typen av kalas eller baby showers innan graviditeten är färdig:  hur törs man?

    (jag menar, innan babyn ens är född) 


    Lite som TS skriver, så måste man våga och anta att det ska gå bra.

    Jag har förlorat två barn, båda två i vecka 25. Sen fick vi vår regnbåge för vi vågade skaffa ett till barn för vi tror på livet.

    Däremot så går jag aldrig ut offentligt med att jag är gravid, inte ens under första graviditeten innan den gick åt skogen, för jag är inte så mycket för sociala medier även om jag har det.

    Men jag förstår vad TS menar att man måste våga och tro, även om det finns en risk att det går åt skogen fast den risken är ju samtidigt betydligt mindre än att det faktist går bra
Svar på tråden BABY REVEAL PARTY