• Fri 29 Oct 2021 07:02
    22125 visningar
    93 svar
    -1 +3
    93
    22125

    Som konservativ använder jag aldrig ordet "partner"

    Matilda356 skrev 2021-10-27 09:40:26 följande:

    Anledningen är att vänstern försöker neutralisera allting. Det ska inte få heta flickvän/pojkvän längre, eftersom då kan HBTQ-personer bli kränkta. Språk är makt, och det skrämmer mig hur många konservativa som bara anpassar sig efter vänsterns nya definitioner.

    Nästa steg, som jag redan märkt av lite, är "föräldrar" istället för mamma och pappa. Dvs, vänstern vill neutralisera det ordet också, så att precis som idag när få säger flick- och pojkvän, och istället partner, kommer få säga mamma och pappa i framtiden.

    Ni som är konservativa, har ni tänkt på detta? Anpassar ni er efter vänstern?


    Jag tycker du har helt rätt. Det ska alltid gå att se om det är en manligt eller kvinnligt kön. Barn behöver skrotas till förmån för honunge och hanunge bildat efter forna tiders horunge så man vet vad det hela handlar om.

    De flesta pronomen går fett bort. Jag - vem fan är det? Hanjag och honjag är mycket mer funktionellt.

    Pluralformer är särskilt neutraliserande i sina nuvarande vänstervarianter eftersom det kan handla om både män och kvinnor blandat så hanvi och honvi behöver förstärkas upp med hanochhonvi och hanx2ochhonx1vi osv för ökad tydlighet. Opersonliga pronomen är en riktig vänsterfest som behöver strypas så hangångerobegränsatochhongångerobegränsat får styra upp marxistiska alla
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Fri 29 Oct 2021 15:01
    #90
    Anonym (Nej) skrev 2021-10-27 10:55:56 följande:
    Min teori är att Matilda är en snubbe 
    Jepp. Och inget jag bara misstänker utan har fått bekräftat.
Svar på tråden Som konservativ använder jag aldrig ordet "partner"