• origo

    Ruvare november 2021

    Hej!!

    Jag hoppas gärna in här! Dock har jag inte hunnit blivit ruvare ännu! Gjorde äggplocket idag (mitt första)Och planerar få in en 5-dagars på måndag. Så just nu (kl 02.00) ligger jag i sängen och inte kan sova pga så otroligt uppsvälld mage och värk, hoppas på att detta är vanligt efter äggplock och att jag är back on track inför måndag

  • origo
    Edaa83 skrev 2021-11-11 11:41:14 följande:

    Ni som ruvar.... hur mår ni? När har ni börjat testa er? Är det fler än jag som är öm efter ÄP och ET?

    Jag gick tillbaka till jobbet idag, gjorde ET igår. ÄP I måndags. Har varit hemma mån, tis och ons... idag är jag öm och spänd i magen. Lugnar sig om jag ligger ner... hur har ni mått?


    Jag kände mig också jätte öm efter ÄP! Min mage kändes typ stenhård och magen var väldigt svullen. Tog det lugnt i soffan 4 dagar i streck efter äp , sen började det kännas lite bättre för varje dag som gick. Men uppfattade det inte som om det blev värre efter ET, utan att det endå blev bättre för varje dag.

    Hoppas du mår bättre fort <3
  • origo

    Hur många dagar efter insättning sa era läkare att ni skulle ta graviditetstest ? =)

  • origo

    Stort stort grattis till er som plussat!

    Själv är man på ruvardag 7 och har inte ett enda symptom, hade tidigare väldigt ont i brösten men nu har det börjat försvinna, så hoppet känns inte så stort atm!

    Ni som har plussat , vad har ni haft för symtom mellan insättning och plusset ?

  • origo
    Mchen skrev 2021-11-16 21:06:09 följande:

    Jag hade jättemycket symptom förra insättningen - då var jag inte gravid utan det var proggisarna som gav utslag. För mig satt effekten av proggisarna (spända och ömma bröst, illamående, känslig för lukter etc) i ca 10 dgr från dess jag började med dem innan effekten började klinga av. Har läst att det är så för andra med. Denna gången är jag gravid (jippi!) fast har bara haft lite molvärk från och till, men inget mer (trots att jag äter samma mediciner). Så jag har helt släppt det där med att försöka känna tecken och bara går efter stickan!

    Du är fortfarande lite tidig i din ruvar-cykel för att (negativa) test ska kunna vara tillförlitliga (dvs du kan fortfarande vara gravid utan att de visar något eftersom hCG stiger olika snabbt olika graviditeter/kvinnor/när embryot sätter sig samt kommer igång att producera hCG). Så vänta några dagar och testa är mitt råd. Och ifall det inte visar något då så låt gå ett par dagar och testa igen. Vet inte om det hjälper dig något även om det är välment?

    Stort lycka till!!!


    Åh tack för fint svar!! Ja ska försöka ha lite is i magen , har ju fått datum för test 26 november, så är ju en liten bit kvar!

    Och ett super grattis till dig!!!
Svar på tråden Ruvare november 2021