Inlägg från: Anonym (G) |Visa alla inlägg
  • Anonym (G)

    Gravid i nytt förhållande - abort eller behålla?

    Jag skulle inte fundera så mycket över om förhållandet kommer hålla utan snarare om detta är en person du kan tänka dig att samarbeta med och ha i ditt liv i minst 18 år framåt.

    Som du beskriver det så låter detta som en person som det troligen inte skulle vara några problem med om ni sedan väljer att separera?

  • Anonym (G)
    Kadburmp skrev 2021-11-04 22:07:38 följande:

    Är du på riktigt? När jag läser sånt här så vill jag ta bort varenda bidrag, då hade det varit kul att se hur tuff du är. Du borde f.ö. läsa psykologi och socialpedagogik, då hade du lärt dig hur viktigt det är med en fadersfigur i barnets liv och vilka risker det medför när det inte finns med. Men jag får inte intrycket av att du har dina barns bästa i åtanke.


    Jag brukar faktiskt ofta ge det rådet personen du citerade lade fram.

    Men det handlar då om fall där det är en man som inte verkar vilja ta sitt ansvar och där det finns en uppenbar risk att mannen kommer vilja jävlas och inte ta ut föräldrapenning och heller inte föra över dagar till mamman.

    Då hamnar ju mamman i situationen att dagarna är slut innan barnet har eätt till förskola?

    I detta fall är dock det rådet totalt idiotiskt. Finns ingenting som pekar på att ts partner skulle vara allt annat än en stabil person som aldrig någonsin skulle göra någonting sådant.
Svar på tråden Gravid i nytt förhållande - abort eller behålla?