Inlägg från: Anonym (I) |Visa alla inlägg
  • Anonym (I)

    Gravid i nytt förhållande - abort eller behålla?

    Vad säger din magkänsla?

  • Anonym (I)
    Anonym (Johanna) skrev 2021-11-04 15:38:07 följande:

    Om du behåller barnet så försök få ensam vårdnad så du får alla föräldradagar. Av min erfarenhet kommer pappan skita i barnet och du sitter där med hälften av dagarna och pappan vägrar göra över några till dig. Plus att han måste behålla 90 st hur som helst. Kräv underhåll om ni separerar.

    Det kommer gå bra att vara ensamstående! Det vet jag också av erfarenhet.


    Men herregud vilken inställning.

    Man får automatiskt ensam vårdnad när man inte är gift.
  • Anonym (I)
    Anonym (XXX) skrev 2022-08-13 20:41:54 följande:
    Det GÅR men det är inte alla som gör det. Det är inte alls bra att lämna ett litet spädbarn till en massa olika människor. Det är just en av finesserna med amning, att mamman är "tvungen" att ha barnet med sig dit hon går. Annars får hon väldigt ont efter några timmar! :) Det sköter sig självt. Och det finns t.o.m. dom som lämnar barnet med en flaska som de stöttar upp mot en kudde, och låter det äta självt... så fort som mamman inte ammar längre, så blir sådana lösningar möjliga. Detta är bara en av många orsaker, som gör att det är så viktigt att alla mammor kommer igång med amningen på BB. Tyvärr görs inte detta idag, p.g.a. överbeläggningen gör att t.o.m. förstföderskor måste gå hem inom ett dygn.

    Och angående detta med mediciner. Jag kan för ögonblicket inte komma på en enda medicin som är helt ofarlig under graviditeten, men sedan blir jätte-jätte-farlig under amningsperioden. Vilka mediciner tänker du på?
    Suck så trångsynt. Nej alla kan inte amma. Punkt. 
Svar på tråden Gravid i nytt förhållande - abort eller behålla?