• Kiyah

    Vilken är den bästa sängen?

    Jag hade samma problem som dig för några år sen. köpte en säng som det blev ordentliga gropar i efter ett tag, fick hela sängen utbytt men samma sak hände igen. Butiken var ändå schyssta och gav mig hela ursprungssumman i rabatt när jag köpte en ny säng av annan modell, en kontinentalsäng helt i memory foam. har aldrig haft en bättre säng och den är fortfarande som ny efter 4 år nånting. Har roterat madrasserna 2 gånger tror jag det är under denna tid

  • Kiyah
    Skogslemur skrev 2021-11-24 13:56:49 följande:

    Det är otroligt frustrerande när det händer när man lagt ut en stor summa! Bra att du fick möjlighet att köpa en annan säng med rabatt för hela den första sängens kostnad. Vilken butik var det? 

    Gropen i min säng syns tydligt med blotta ögat så jag förutsätter att det är ett fabrikationsfel och att de betalar tillbaka mig de pengar vi lagt ut. 


    Har för mig att det var KungSängen. Första tog tillverkaren tillbaka, den andra vägrade dom och skyllde på mig, att jag sov i mitten fast jag sa att jag inte gjorde det (dubbelsäng). Va väl mer schysst från butikens sida då dom fick stå för kostnaden för den andra själva med en vägrande tillverkare. 

    Gropen syntes ordentligt i båda andra sängarna, fotade med en gardinstång över på den andra för att visa hur det såg ut och det va inte vackert. Dom skickade ut en kille som kollade första och ha sa att det va det värsta han sett under alla år han jobbat. Det var närmare decimetern på det djupaste stället i gropen på båda sängarna, exakt samma ställe och endast efter några månaders användning.
  • Kiyah
    Skogslemur skrev 2022-01-06 14:47:09 följande:
    Det är även Kungsängen vi har problem med. Vi är nu inne på 3e sängen då de bytt den två gånger, men samma problem har uppstått. Fick du en ny säng eller direkt möjlighet att byta till en annan modell?
    Kom på att det var Sängjätten. dom låg precis brevid varann när jag köpte sängen så jag kom ihåg fel.

    Första bytet bytte dom bara till en ny, inget val. Andra gången gick en säljare med mig i butiken och föreslog försiktigt en annan typ av säng så att problemet inte skulle återkomma en gång till.  
Svar på tråden Vilken är den bästa sängen?