Inlägg från: Anonym (trött) |Visa alla inlägg
  • Anonym (trött)

    Vad tycker ni om folk som är sjukskrivna pga uttmatning?

    Att personen gjort för mycket, är trött och behöver vila.

    Och hoppas att de får tillbaks den kraft de haft.

  • Anonym (trött)
    Anonym (Surt sa räven) skrev 2021-11-17 22:28:01 följande:

    Vad jag tänker är att jag tror att jag snart är där själv. Men hur blir man ens sjukskriven? Jag blir bara erbjuden ssri när jag går till doktorn för mina stressrelaterade besvär och då tackar jag för mig och går. Sen fortsätter jag som vanligt och får synbortfall och yrsel? en annan kommentar från doktorn är att jag ska byta jobb för tydligen är socialt arbete lika med att man förr eller senare går in i väggen så det är bara att byta jobb. Haha så enkelt allt är.


    Antar att du är med i A kassa, om du har råd, "stämpla ut" och gör någonting annat.

    Självklart ska du inte behöva ta SSRI för att kunna utföra ditt arbete, och du ska inte heller behöva bli sjuk av ditt arbeta, bara gå därifrån, vila, tänk, gör någonting annat, vi bor ändå i Sverige och det kommer att ordna sig, om du inte har för stora utgifter, bara gå därifrån.
  • Anonym (trött)
    Anonym (Avundsjuk) skrev 2021-11-17 23:03:53 följande:

    Jag är mest avundsjuk för jag vill också slippa jobba men få pengar ändå. Men fkassan vill inte att jag skall slippa jobba. Gifta mig rikt vetifan hur många miljonärer som vill ha en infertil (hysterektomi) 43 åring med depression till lyxhustru så det går nog inte.

    Jag är mest avundsjuk. Men skulle inte ha något emot att gå på dejt ändå. Fast hellre med en hunkig miljardär.


    Vad, vet inte, men lycka till i jakten, inte direkt sånt man ens funderar på att tänka eller oroa sig för när man är helt slut av arbete och ansvar, men, ja vad ska man säga.

    Tack för icke respekt riktat till dem som inte orkar med det urspårade tempo som samhället håller, verkligen, tror alla de tackar dig, deras barn och deras anhöriga också.

    Fy.
Svar på tråden Vad tycker ni om folk som är sjukskrivna pga uttmatning?