Inlägg från: Fjäril kär |Visa alla inlägg
  • Fjäril kär

    Hur kan man hitta gifta otrogna kvinnor?

    Din flickvän förtjänar alltså att bli bedragen menar du?

  • Fjäril kär
    Anonym (Otrogen) skrev 2021-11-18 13:16:22 följande:

    Ja det förtjänar hon. Alla har olika oraker till otrohet. Jag kan inte göra slut för tillfället för nån anledning.


    Då kan du ju vara ärlig mot henne då och säga att hon förtjänar det och vara öppen med din otrohet.
  • Fjäril kär
    Anonym (Roland) skrev 2021-11-19 23:41:08 följande:

    Gillar du inte äldre män?


    Så här är det.. Jag är 44 år och min sambo är 66. Jag var tidigare även älskarinna till en man med exakt samma åldersskillnad. Vi finns vi som gillar äldre män. MEN.. Vi är i klar minoritet och kanske är vi till och med bara en promille av det totala potentiella möjlighet till partners.

    Jag vet att åldersskillnad är en våt dröm för många män oavsett deras egna ålder.

    Vill du hitta en yngre snärta att testa på så måste du ha något utöver det vanliga som gör att hon väljer dig istället för nån välhängd gymkille i hennes egen ålder. Är du dessutom gift behöver du verkligen något som imponerar djupt på en kvinna så hon bortser från den detaljen.. Alla gifta kvinnor är inte per automatik i samma sits som du är.
  • Fjäril kär
    Anonym (Roland) skrev 2021-11-21 16:45:24 följande:

    Min fru har varit tydlig med att den tiden med intimt umgänge är över för hennes del, men jag betvivlar att hon skulle acceptera att jag träffar andra kvinnor även om det bara handlar om sexuellt umgänge. Jag kommer inte berätta för min fru hur oetiskt det än är. Jag har försökt uppvakta min fru och ansträngt mig för att vara romantisk men hon har bestämt sig. Ska jag tvingas leva utan intimitet resten av livet? Du hänger upp dig på det jag skrev om ålder, nu har jag flera gånger varit tydlig med att även äldre kvinnor är intressanta men jag förnekar inte att jag attraheras av yngre kvinnor.


    Det är ingen som tvingar dig till varken det ena eller det andra. Du är fri att välja själv. Men du måste vara beredd på att ta konsekvenserna oavsett. Och det är du uppenbarligen inte, varken mot din fru eller vad gäller otrohet.

    Vill du vara otrogen så stå åtminstone för det valet.
  • Fjäril kär
    Anonym (Roland) skrev 2021-11-21 20:20:08 följande:

    Jag är inte beredd att lämna eller bli lämnad av min fru, men jag är inte heller beredd på att leva såhär resten av mitt liv utan intimitet. Jag har stått ut i 10 år utan någon intimitet och ändå blir jag påhoppad här, det är inte rättvist. Än så länge har jag inte varit otrogen


    Du har haft 10 år på dig att öppna munnen och kommunicera med din fru på något sätt. Du har haft 10 år på dig att hitta miljoner lösningar. Varför i himmelens namn skulle det plötsligt vara synd om dig?
  • Fjäril kär
    Anonym (Roland) skrev 2021-11-22 10:32:53 följande:

    Jag har stått ut i 10 år utan samlag och vi har varit gifta i många, många år. Det är inte alla män som hade gjort det. Jag har inte bett någon tycka synd om mig


    Fast det är ju precis det här som är att älska varandra i nöd och lust.

    Det är hedervärt att du inte varit otrogen på dessa år. Men det är ju liksom det som förväntas av dig i ditt äktenskap.

    Det är däremot inte någon förmildrande omständighet som plötsligt gör det okej att vara otrogen.
  • Fjäril kär
    Anonym (Roland) skrev 2021-11-22 13:23:11 följande:

    Jag syftade på att jag stått ut med att inte ha samlag med min fru på 10 år, det är det nog inte många män som gjort. Men du har rätt i sak att det inte ger mig rätt att vara otrogen. Jag vet att det är fel men jag ser ingen annan lösning på det här


    Varför skulle det vara bättre att göra allting värre med otrohet?

    Än att vara ärlig mot din fru och separera?

    Vad får dig och tro att du slipper konsekvenserna av otrohet?
  • Fjäril kär
    Anonym (Roland) skrev 2021-11-22 17:49:47 följande:

    Men jag vill inte skilja mig, jag älskar min fru.


    Ska du vara otrogen mot din fru får du ta konsekvenserna. Varför skulle du slippa undan?
  • Fjäril kär
    Anonym (Roland) skrev 2021-11-22 23:08:20 följande:

    Jag vet redan på förhand att jag skulle kunna göra det utan dåligt samvete, det räknas inte som otrohet. Inte enligt mig då


    Bra, då har du nog ingen emot att berätta det för din fru? Ett kul tidsfördriv kan hon väl inte ha något emot?
  • Fjäril kär
    Anonym (MIrakel) skrev 2021-11-25 07:31:14 följande:

    Håller med! Det jag säger dock är att hon inte är tänd på honom, för då hade hon ju legat med honom. Om hon sedan inte är tänd på någon (inte så jättetroligt, men möjligt) eller inte tänd på Roland (vilket är mer troligt) vet vi förstås inte.


    Fast nej.... Hur attraherad/tänd man än är av en person kan det finnas många orsaker till att man ändå inte vill ligga med denna. Jag själv var gift i 15 år och jag slutade ligga med honom sista åren vi var gifta. Han var snygg och attraherade mig men de problem vi hade gjorde det omöjligt att klara av att ligga med honom. Min kropp ville ha honom men inte mitt förnuft och då blev det stopp.
  • Fjäril kär

    Men herregud vilken sliskig sörja det blivit.. Tror alla verkligen att kvinnor överlag per automatik vill ligga bara man uppvaktar på rätt sätt?

    Snälla rara säg att ni driver med mig?

    Det finns massor av kvinnor som tappar sexlusten i samband med klimakteriet. Det är exakt samma sak som när män tappar potensen pga stigande ålder. Hur mycket en kvinna kråmar sig för en sån man är och förblir han slak... Right?.. Så varför skulle det vara annorlunda med en kvinna i klimakteriet?

    Fattar folk verkligen inte hur klimakteriet fungerar? Eller råkat det bara slumpa sig att de som svarar är 35 och fortfarande virila och superkåta?

    Roland som skriver är 60+ och då får man anta att hans fru är ungefär jämngammal..

    Tror ni på riktigt att en kvinna 60+ i klimakteriet skulle bli kittlig i fiffin av en blombukett och kyssar?... Kom igen.. Pinsamt..

    Hallå googla klimakteriet!

Svar på tråden Hur kan man hitta gifta otrogna kvinnor?