Inlägg från: Anonym (Roland) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Roland)

    Hur kan man hitta gifta otrogna kvinnor?

    Jag är också sugen på att finna en gift kvinna att vara tillsammans med då jag själv är gift. Helst en något yngre. Finns det några sådana platser där man kan träffa yngre fagra kvinnor?

  • Anonym (Roland)
    Anonym (L) skrev 2021-11-18 13:03:07 följande:

    Ta reda på det själv. Varför ska vi hjälpa er?

    Ett bättre alternativ är att göra slut och ligga runt hur mycket ni vill.


    Jag har levt ihop med min fru i många år och vill inte lämna henne, men hon vill inte längre ha samlag och jag har trots min ålder ett uppdämt behov av ett samliv. Helst med en yngre kvinna, söker ingen purung men en sisådär 30-40 års åldern. Finns det några sidor på nätet där jag kan finna en sådan kvinna?
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Loppan) skrev 2021-11-18 13:20:42 följande:

    Yngre än ?


    En kvinna runt 30-40 år skulle nog passa mig
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Blä) skrev 2021-11-18 13:26:47 följande:

    Det finns det säkert. Sök


    Ja men var då?
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Loppan) skrev 2021-11-18 13:54:09 följande:

    Varför vill du inte lämna din fru?

    Är hon den perfekta hushållerskan?

    Eller kanske sjuk?

    Vad skulle du göra för att attrahera en kvinna i 30-40 års åldern?


    Vi har ett helt liv tillsammans, barn och barnbarn och jag älskar henne. Jag är en bit över 60 och känner inte att jag vill ge upp allt trevligt i livet än och jag saknar att ha samlag. Vad är det som är så fel med att ha en älskarinna om det gör att jag stannar hos min fru och om vi har det bra? Hon mår inte dåligt av något hon inte vet om och jag blir en gladare make
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Loppan) skrev 2021-11-18 14:12:22 följande:

    Jag tycker det är grisigt att gå bakom ryggen på din fru.

    Om hon nu deklarerat att hon är klar med samlivet så kan du väl i alla fall ställa frågan om hon har något emot att du fortsätter ditt samliv.


    Jag tror inte att hon skulle acceptera det. Hade jag vetat att det fanns en möjlighet att hon skulle tycka att det vore en god idé så hade jag nog funderat på den möjligheten med att ta upp det med henne.

    Vi har inte haft ett samliv på snart 10 år och jag har funnits vid hennes sida trots det och aldrig varit otrogen. Jag tycker inte att jag är en dålig människa men som vilken man som helst så har jag behov
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Loppan) skrev 2021-11-18 14:31:26 följande:

    Även jag har varit utan samliv i över tio år och ja jag har också behov som vilken kvinna som helst.

    Skulle jag nudda vid tanken att vara otrogen hade jag vågat lyft det med min man. Det är bättre att veta vad sin partner tycker än att tro en massa. Men det är min åsikt och du har din åsikt så vi kommer nog inte längre i denna diskussionen.


    Får jag ställa en lite personlig fråga? Vad tycker din man om att ni inte har haft samlag på 10 år? Saknar du inte att ha samlag?
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Oljebyte) skrev 2021-11-18 14:41:05 följande:

    Jag förstår på riktigt att detta är ett dilemma men hur mycket du än önskar det så kommer en otrohet bara göra allting ännu mer komplicerat och värre. Inte bara för att du troligtvis kommer känna dåligt samvete. Du kommer dessutom att få börja ljuga och ständigt vara på din valt för att inte råka avslöja dig på något sätt. Samt att du faktiskt riskerar att hamna i en jävla sits då någon av er kommer att få känslor för den andra. Och du kan aldrig vara säker på att en eventuell älskarinna kommer hålla munnen. Du är så pass gammal att du nog har läst och hört åtskilliga historier om kaninkokerskor. Tro inte för ett ögonblick att du är det berömda undantaget som slipper allt sånt här..

    Att klara av en otrohet kräver att du är ett praktarsel utan samvete. Och det tror jag inte att du är.


    Tack för det, det stämmer att jag inte är en dålig man. Och du har naturligtvis rätt i det du skriver men om jag berättar att jag önskar mig en älskarinna så riskerar jag att min fru lämnar mig
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Blä) skrev 2021-11-18 14:43:58 följande:

    Du är 25 år äldre än mig så jag faller inom din önskade ram, varför tror du att jag skulle ha sex med dig ??

    Vältränad ? stor kuk ? och då ska vi falla som käglor ?


    Det finns väl kvinnor som attraheras av äldre män och vice versa?
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Oljebyte) skrev 2021-11-18 15:31:02 följande:

    Visst gör det. Men majoriteten av dessa kvinnor vill verkligen inte ha en otrogen man. Såvida hon inte är tvärsäker på att du kommer gifta dig med henne. Och det var ju där kaninkokerskan kommer in i bilden...


    Det är därför jag vill finna en gift kvinna
Svar på tråden Hur kan man hitta gifta otrogna kvinnor?