• Anonym (Prill­an)
    Sun 21 Nov 2021 08:37
    13026 visningar
    49 svar
    49
    13026

    Accepterar inte bonusbarnet

    Ammar du fortfarande? Isf tycker jag att du ska sluta med det, de värsta lejonmamma instinkterna brukar lägga sig när man slutar med amningen.

    Som flera andra tycker jag att du ska prata med någon professionell om problemet. Nu för tiden kan man ju prata med en psykolog online för en hundring så det är lätt gjort.

    Det är en bra sak att syskon leker och skapar positiva band till varandra. Det är något som kommer gynna ditt barn i framtiden.

    Du förstår ju själv att du gör fel när du hindrar dem från att leka så varför klarar du inte av att hindra dig själv?

  • Anonym (Prill­an)
    Sun 21 Nov 2021 08:53
    #11

    Det där med curlingen är ju inte barnets fel, kan ju också vara så att barnet behöver kompenseras för att du är extra hård? Kan även vara därför barnet söker bekräftelse hos pappan hela tiden när du är med. Det kanske finns en känsla både hos barnet och omgivningen att det behöves extra uppmärksamhet och bomull runt barnet som skydd.

    Du skriver inte vad som hänt barnet men jag har ett barn som var dödssjuk en period. Den rädslan är inte något man lätt skakar av sig som förälder och det är faktiskt helt orimligt att kräva eller förvänta sig att något sådant inte påverkar hur man är som förälder. Curling har ju dessutom visat sig vara en ganska hälsosam föräldrastil. Det är inte fel att ge sina barn mycket stöd och uppmärksamhet, barn mår bra av det.

    Och eftersom det här är FL så måste jag väl skriva att visst, kravlöshet är inte toppen för barn, de mår allra bäst av stöd, uppmärksamhet och krav som de kan leva upp till.

Svar på tråden Accepterar inte bonusbarnet