Svar på tråden Förspel varieras eller vara lika varje gång?
 • Tis 23 nov 2021 16:39
  2870 visningar
  20 svar
  Inlägg från KimLinnefeldt Visa alla inlägg
  20
  2870

  Förspel varieras eller vara lika varje gång?

  New Dawn skrev 2021-11-21 23:38:24 följande:

  Jag tycker att själva idén och termen förspel, i sig, är väldigt avtändande och trist.

  Vi gör ibland sådant som många ser som förspel, men ibland bara det. Inget samlag alls.

  Ibland har vi samlag efter detta, och ibland börjar vi med samlag, för att sedan avsluta med det som många kanske kallar förspel. Jag fattar inte vitsen med denna uppdelning.


  Ja, så där skulle jag också vilja kunna göra. Bara kela, hetsa upp varann och sen sätta på - kaffet. Dra ut på njutningen i ett par dagar eller så. Hinna längta.

  Men tyvärr har jag svårt att tänka mig att kela utan att det leder till sex. Det vore en annan sak om vi låg med varann ofta, men när man bara "får" ha sex en gång i veckan så blir det så värdefullt med penetration och orgasm. Och hon vill inte hångla emellan, för då utgår hon ifrån att jag vill ha sex och känner sig krävd. Med viss rätt.

  Men på TS fråga: Variation, absolut. Från sms till romantisk middag till fotsmek, gemensam dusch till allt möjligt man kan hitta på.
   
 • Tis 23 nov 2021 16:57
  #7
  Anonym (Trött föräldraförspel) skrev 2021-11-23 16:53:08 följande:

  Som trött småbarnsmamma kör jag och sambon följande väldigt romantiska (haha) förspel. Han ligger som en klubbad säl i soffan. Jag drar ner byxor och trosor till knäna och knuffar mig ner bredvid i sked med ryggen mot honom. Vill du? Frågar jag och lägger hans hand på min tutte utanpå tröjan. Så krånglar han ner byxorna och så ligger vi med varandra sådär. Ibland har jag vaknat sådär flera timmar efteråt med byxorna nere och spermakladd som torkat och klibbat fast mellan låren och han snarkar mig i nacken. Eller så har jag vänt på mig i sömnen, spermakladdat lite varstans i processen och somnat ansikte mot ansikte och så har jag dreglat på honom i sömnen.

  Romantiskt eller hur? 


  Så. Himla. Vackert.

  Snyft.
 • Tor 25 nov 2021 16:44
  #13
  New Dawn skrev 2021-11-24 18:30:48 följande:
  Jag förstår. Om man (för) sällan har sex blir det ju svårare.

  Enligt min erfarenhet och åsikt, så bygger möjligheten för kravlöst sex, på att det är okej att man ger njutning ensidigt ibland. Det bygger (i sin tur) nog också på att det inte blir för olika. I vår relation är det ganska jämt fördelat av gånger där bara en av oss tar emot njutning. Vi båda känner att vi hellre väntar om vi inte är helt redo och har full "känsel". Det är också lättare att "vänta in varandra" om man vet att man har möjligheten att välja att bli tillfredställd på en gång.

  Det lustiga med detta upplägget är att det kan få lusten att väckas. Vi båda säger ibland "nej det funkar nog inte för mig nu". När vi då väljer att ge den andre tillfredsställelse kan lusten komma. Vi är öppna för att "prova" och det är uppenbart att vi båda ibland har dålig koll Fast vi från början kanske känner oss tröga kan kroppen överraska!
  Så om du inte har lust så kan du göra skönt för honom? Låta honom penetrera eller runka/suga honom?

  Det där med att väcka lusten känner jag igen. Min fru tycker att det är bra att jag puffar lite ibland, lusten kan komma. 
 • Fre 26 nov 2021 16:13
  #19
  New Dawn skrev 2021-11-25 20:27:30 följande:
  Ja det gör jag. Fast det kan lika gärna (och kanske oftare) vara så att det är något JAG gör, tex smeker hans kuk och pung som VÄCKER lusten hos honom. (Även när inte jag är sugen) Han kan ibland säga att han inte tror att det kommer att funka .... Men det gör det ofta ändå . Jag smeker inte hans kropp och kuk för att jag är kåt utan för att jag gillar det. Det gör jag även utan att det leder til sex. Ibland gör jag det så klart för att jag är sugen.

  När han har kommit vill han ge mig njutning. Oftast vill jag det. Ibland vill jag hellre vänta och ibland provar vi att han slickar och fingrar mig, och oftast blir jag kåt och kommer, men inte alltid. Då avbryter jag och säger att jag känner mig "trög" (eller att klitoris känns "platt") och vill vänta och bara det, i sig, ökar lusten.

  Ibland inleder vi sex med ett mer hetare hångel, eller lite mer "rakt på". Tex att jag bara sätter mig i hans knä. Att han drar ner mina byxor, knäpper upp blusen, eller nåt.

  I vissa fall dansar jag för honom. (Det gör jag iof även då det inte leder till sex)
  Du är skön.
Svar på tråden Förspel varieras eller vara lika varje gång?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...